.

.

10 парчиња Шестоаголна Прачка Алуминиум, Опрема За Следење На Пациентите Медицински Електроди Легура Вратило Бар Долга Прачка Спојување 12мм Комплет Додаток Со М4 З?

10 парчиња Шестоаголна Прачка Алуминиум, Опрема За Следење На Пациентите Медицински Електроди Легура Вратило Бар Долга Прачка Спојување

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Карактеристики На Производот Шестоаголната лента може да се користи со други роботски делови со шестоаголни дупки, што може ефикасно да спречи ротирање и лизгање на деловите на шестоаголната оска, така што деловите се подеднакво под стрес, а триењето и преносот или движечката сила се поефикасни. Алуминиумското шестоаголно вратило е изработено од лесна алуминиумска легура, а на двата краја на вратилото се додаваат дупки За завртки М4, кои можат подобро да се фиксираат со други делови. Има многу функции и предности исто како и нерѓосувачкиот челик. Челичната шестоаголна оска. Произволно Сечење. Можете да ја исечете алуминиумската шестоаголна лента со дијаметар од 12 мм до должината што ја сакате. Дизајн На Обликот На Производот. Шестоаголната лента е дизајнирана со надворешен шестоаголник и внатрешен круг, кој има предности и на тркалезно вратило и на шестоаголно вратило. Материјал На Производот. Шестоаголната лента е изработена од висококвалитетен материјал од легура на алуминиум, кој има висока цврстина, отпорност на абење и издржливост.

Параметри на производот

Item Type:
Hex Rod
Material:
Aluminium Alloy
Function:
Used as a drive shaft accessory for intelligent robots, and also suitable for lathe equipment and engineering equipment. 
Package List:
10 x Hex Rod :
Note:
1. Match the design size when using; :
2. When cutting the design size by yourself, operate under professional guidance to ensure safety; :
Слична стока