.

.

Алатка За Покривање На Четка За Чистење олуци Со Телескопски Продолжен Телескопски Столб 8,2 стапки Алатка За Чистење Чувари Лесно Отстранете Ги Лисјата И Остатоци?

Алатка За Покривање На Четка За Чистење олуци Со Телескопски Продолжен Телескопски Столб 8,2 стапки Алатка За Чистење Чувари Лесно Отстранете

DEN 575.84

Пристапност
Залиха

●Алатка За Чистење на олуци + четка за чистење Олуци исчистете го олукот без никакви проблеми, лесно направете го тоа сами, заштедете ги парите за ангажирање изведувачи алатка за чистење олуци за дожд Редовно чистење на олукот со нашиот телескопски чистач за олуци,отстранете ги лисјата и остатоците,овозможувајќи водата слободно да тече до надолните изливи. ●Алуминиумски Телескопски Столб●телескопскиот столб се протега од 2 стапки до 8,2 стапки, лесно достигнувајќи го олукот на покривот и преклопувајќи се доволно кратко за лесно складирање. ●Прилагодлива Аголна Четка●Надграден дизајн на четка, може да се свитка за да одговара на тешко достапно место, лесно да се исчисти насекаде од олуците, да продолжи да тече олукот. Четката може да се свитка до посакуваниот агол за да стигнете до тешко достапното место, лесно исчистете ги мртвите точки на олукот алатки за чистење олуци. `+Ефикасно И Безбедно Оваа алатка за чистење на четки за чистење на олуци ви овозможува да ги исчистите олуците без да се качите на скалилата и да избегнете случајни повреди. ●Чистењето Директно од Земја●Ви Овозможува да чистите од земја, елиминирајќи ја потребата да се качувате или поместувате скали и секако побезбедно. Алатка За Чистење Олук четка за чистење олук исчистете го олукот без никакви проблеми, лесно направете го тоа сами, заштедете ги парите за ангажирање изведувачи алатка за чистење олуци за дожд. Редовно чистење на олукот со нашиот телескопски чистач за олуци,отстранете ги лисјата и остатоците,овозможувајќи водата слободно да тече до надолните изливи.

Параметри на производот

Слична стока