.

.

Сад за готвење 4 Кекси-Комплет Од 12 | Четири Шуплини Пластична Кутија За Кекси За Еднократна Употреба, Висока Купола, Екстра Цврста и Наредена!

Сад за готвење 4 Кекси-Комплет Од 12 | Четири Шуплини Пластична Кутија За Кекси За Еднократна Употреба, Висока Купола, Екстра

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ДИЗАЈН СО ВИСОКА КУПОЛА ОДЛИЧЕН ЗА СИТЕ ЗАМРЗНАТИ ДОДАТОЦИ за КЕКСИ : со простран распоред овој контејнер може да ја покаже секоја креативност, што може да доведе до уникатен изглед за Секој Настан, Забава или Дисплеј! ЕКСТРА СИЛНИТЕ БРАВИ и ЕФЕКТИВНАТА ШАРКА ОБЕЗБЕДУВААТ ИСКЛУЧИТЕЛНА ЗАПТИВКА : Секој контејнер е обликуван со цврсти брави за да се обезбеди гарантирана заптивка за свежина, така што можете да бидете сигурни дека ќе биде во иста форма и вкус од кога првично биле изработени!. ИЗДРЖЛИВА И РЕЦИКЛИРАЧКА ПЛАСТИКА, ОДЛИЧНА за ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Изградена со пет пластика секој контејнер е бпа слободен и исклучително издржлив. Секој контејнери издржливост корелира таму способност за чистење и повторно користење, шарката нема да се скрши!. ЦВРСТ И ЕКОНОМСКИ ДИЗАЈН : Секој контејнер е дизајниран и изработен за да толерира каква било количина на редење.

Параметри на производот

Слична стока