.

.

Бекоетоз 100 парчиња Хартиени Кутии За Колачиња Со Прозорски Мали Кутии за Пекари 4х4х2,5 Инчи Мини Кутии За Колачи,Колачи,Десерти, Крофни, Чоколадни Јагоди, Бонбони, К?

Бекоетоз 100 парчиња Хартиени Кутии За Колачиња Со Прозорски Мали Кутии за Пекари 4х4х2,5 Инчи Мини Кутии За Колачи,Колачи,Десерти,

DEN 367.84

Пристапност
Залиха

СОВРШЕНИ КУТИИ за ПЕКАРИ : Овие кутии за пекари се пакети од 100, големината на овие кутии за торта е дизајнирана да биде совршена,4х4х2,5 инчи, тие имаат доволно простор за да ги ставите сите видови колачи и закуски КВАЛИТЕТНИ КУТИИ ЗА КЕКСИ : Овие кутии за кекси се направени од висококвалитетен картон за рециклирање,хартијата од нашите кутии за кекси е подебела од онаа на другите обични кутии,тие воопшто не се слаби и дното не попушта,цврсто и издржливо,Одлично за прикажување украсени кекси. ЛЕСНО ЗА СКЛОПУВАЊЕ : овие кутии за колачиња се претходно преклопени, лесни за склопување и преклопување.Преклопеното складирање не зазема простор и потребно е само кратко време за составување кога ќе треба да го користите.САМОСТОЈНИТЕ кутии за колачиња можат да ви донесат многу забава и погодност. МАЛИ КУТИИ ЗА ПОДАРОЦИ : предниот Дел на овие мали кутии за подароци е дизајниран со проѕирен прозорец за прикажување, преку кој можете јасно да видите различни колачи и закуски внатре, што може да ги направи вашите пријатели или клиенти многу апетитни, и можете да ги користите овие кутии за да ги наполните со подароци за пријателите и семејството, и тие ќе бидат многу задоволни. ПРИМЕНЛИВИ ПРИЛИКИ : Нашите кутии за печење можат да соберат различни колачи и закуски како што се чоколади,макарони,јагоди,бонбони,бисквити,кекси,крофни и пити.Овие кутии се одлични за завиткување подарок за семејството или пријателите.Тие исто така можат да се користат за подароци за свадба, деверуша и младоженци,разни празнични прослави,забава. СОВРШЕНИ КУТИИ за ПЕКАРИ : Овие кутии за пекари се пакети од 100, големината на овие кутии за торта е дизајнирана да биде совршена,4х4х2,5 инчи, тие имаат доволно простор за да ги ставите сите видови колачи и закуски. КВАЛИТЕТНИ КУТИИ ЗА КЕКСИ : Овие кутии за кекси се направени од висококвалитетен картон за рециклирање,хартијата од нашите кутии за кекси е подебела од онаа на другите обични кутии,тие воопшто не се слаби и дното не попушта,цврсто и издржливо,Одлично за прикажување украсени кекси. ЛЕСНО ЗА СКЛОПУВАЊЕ : овие кутии за колачиња се претходно преклопени, лесни за склопување и преклопување.

Параметри на производот

Слична стока