.

.

Хемотон Кимчи Контејнер 4 парчиња Јасен Сад За Леб Леб Пластична Кутија За Чувари Држач За Леб Херметички Контејнер За Складирање Храна Тост Организатор Корпа За С?

Хемотон Кимчи Контејнер 4 парчиња Јасен Сад За Леб Леб Пластична Кутија За Чувари Држач За Леб Херметички Контејнер За Складирање

DEN 284.00

Пристапност
Залиха

?ЧУВАЊЕ ТОРТА Кери Јасен Сад За Леб Леб Пластична Кутија За Чување Леб Држач За Херметички Сад За Складирање Храна Тост Организатор Корпа За Складирање Леб За Работна Површина Можете Да Го Користите Со Доверба Поради Неговата Добра Издржливост и Цврстина, Што Ќе го спречи Лесно Да се Скрши или Оштети ?Чувар На ЛЕБ Кујна Кутија За Тост Контејнер За Леб Транспарентен Организатор За Складирање Кутии За Зачини За Дома Изработен Од Материјал, Кој е Безбеден, Едноставен, Долготраен и Има Извонредна Текстура. ?ХЕРМЕТИЧКИ ДРЖАЧ За ЛЕБ Фантастична Кутија За Складирање Кујна Што Може да ви Помогне Да Создадете Уредна И Пријатна Средина. ?КУТИЈАТА за СКЛАДИРАЊЕ ФРИЖИДЕР Има Добар Печат и Има За Цел Да Ви Помогне Подобро Да Ја Чувате И Да Се Грижите за Вашата Храна, Што ја прави Многу Практична. ?КОШНИЦА За ЛЕБ Транспарентниот Дизајн Го Олеснува Гледањето Каков Вид Жито се Чува, Што го Олеснува Пристапот. Опис дали барате професионален, практичен и контејнер за складирање жито? Нашите производи ќе бидат ваш добар избор. Изработени од извонредна изработка и безбеден материјал за одлична издржливост и практичност. Не само што можете да пакувате зачини, сосови, овошје и сушено овошје, туку и закуски, храна, апчиња, Карактеристики-Боја : Како Што Е Прикажано-Материјал : Пп-Големина : 19, 00Х9, 50Х6, 00см/7, 47Х3, 73Х2, 36ин-Изработен од лесен и издржлив материјал, побезбеден и поудобен.

Параметри на производот

Слична стока