.

.

Волфронт 8 парчиња Машина За Сечење Дрвени Приклучоци Заострена Дупчалка за Канџи Столарија 6мм 10мм 13мм 16мм Алатка За Сечење Дрвен Приклучок За Сечење Алат, Вежба З?

Волфронт 8 парчиња Машина За Сечење Дрвени Приклучоци Заострена Дупчалка за Канџи Столарија 6мм 10мм 13мм 16мм Алатка За Сечење Дрвен Приклучок

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Список на пакети : 8 х секач За дрвени приклучоци; Применливо : Погодно За дупчалка за клупа и електрична вежба, препорачана вежба за клупа, лесна за центрирање; спецификации за дупчалка : Прибл 6мм, 10мм, 13мм, 16мм (1/4, 3/8, 1/2, 5/8ин); дијаметар На Стеблото : Прибл. Деликатна конфигурација : овој заострен секач за дупки од дрвен приклучок од типот канџи постигнува одлична завршница кога се користи иста дрва; може да се користи на вежба за клупа или рачна вежба, а вежбата за клупа е лесна за центрирање. Голема вредност за парите : Комплетот За Секачи за Приклучоци е многу корисен за сечење на приклучок за дрво, производител на шпилки, направете дупки за досадно мијалник; Користете стандардни секачи за да ги отстраните несовршеностите на нејт во дрвото. Подобрете ја ефикасноста на работата и намалете го обемот на работа : Прецизно производство, мазна површина, може повторно да ги помести флеките од проектните табли; Конструиран да започне лесно сечење приклучоци и да го исфрли, користејќи или рачна вежба или преса за вежба. Дизајн на генијалност : ударите со заоблени дупки со Четири Заби прават заострени приклучоци за полнење на шалтерите, додека стандардните удари со дупки се користат за отстранување на дефектите на нејт во дрвото; Погоден За дупчалки за клупи и електрични вежби, посоодветен за дупчалки за клупи, подобро позиционирање на вашите потреби. ад Функција : 1. Комплетот вклучува 4 стандардни удари со приклучок и 4 удари со четириножни удари за да ги задоволат вашите различни потреби. Ударите со заоблени дупки со четиринаесет заби прават заострени приклучоци за полнење на шалтерите, додека стандардните удари со дупки се користат за отстранување на дефектите на нејт во дрвото.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Wood Plug Cutter
Material:
High-Carbon Steel 
Color:
As the Picture Shown
Handle:
Round Handle
Shank Diameter:
Approx. 10mm/0.4in
Drill Bit Specifications:
Approx. 6mm, 10mm, 13mm, 16mm (1/4, 3/8, 1/2, 5/8in)
Applicable:
Suitable for bench drill and electric drill, recommended bench drill, easy to center
Package List:
8 x Wood Plug Cutter   :
Note:
Speed should not be too fast, otherwise easy to produce smoke, blackened and other conditions.:
Слична стока