.

.

Зебероксиз 7х7мм Должина На Ланецот За Влечење 1метар Близок Тип Црн Пластичен Флексибилен Кабелски Носач Р18 Со Рамен Клуч ЗА 3д Печатач И Цпу Машини

Зебероксиз 7х7мм Должина На Ланецот За Влечење 1метар Близок Тип Црн Пластичен Флексибилен Кабелски Носач Р18 Со Рамен Клуч ЗА 3д Печатач

DEN 158.24

Пристапност
Залиха

Ланецот За Влечење На Кабелот е лесен за инсталирање и поправка, слободно движење, низок шум, отпорен на абење, движење со голема брзина Промена На Големината : Презентирајте Рамен клуч од 1 парчиња за да го олесните расклопувањето на Синџирот За Влечење, можете да ги поврзете каблите едни со други за да ја достигнете точната должина што ви треба. Сјај на површината, отпорност На Ниска температура, отпорност на абење и отпорност на корозија. Црниот пластичен кабелски носач за влечење може да го намали абењето и стресот на каблите и цревата, да спречи заплеткување и да ја подобри безбедноста на операторот. Синџир за влечење Широко користен во машински алати ЗА цпу, електронска опрема, противпожарни машини, камени машини, машини за стакло, врати и прозорци, уреди за броење, електрични машини итн. Спецификација на производот : Име На Производ : 7х7мм Должина На Ланецот за Влечење 1метар Близок Тип Црн Пластичен Флексибилен Кабелски Носач Р18 Синџирот За Влечење На Кабелот е лесен за инсталирање и поправка, слободно движење, низок шум, отпорен на абење, движење со голема брзина. Погоден за користење при возвратно движење на приликата, може да вгради кабел, цевки, водоводни цевки итн. Широко се користи како компонента и сервисни делови во цпу машински алати, електронска опрема, уреди за броење, машини и електрични машини итн.

Параметри на производот

Product Name:
7x7mm Drag Chain Length 1Meter Close Type Black Plastic Flexible Cable Carrier R18
The Cable Drag Chain is easy to install and repair, free movement, low noise, wear-resistant, high-speed movement.:
Suitable for using in reciprocating motion of the occasion, is able to built in cable, tubing, water pipes, etc.:
Used widely as a component and sevice parts in CNC machine tools, electronic equipment, counting devices, machinery and electrical machines, etc.:
Material:
Made of high quality Plastic
Color:
Black
Weight:
about 89g
Bending radius:
R18
Internal Size:
7x7mm/0.28x0.28inch(H*W)
External Size:
10x13mm/0.39x0.51inch(H*W)
Total Length :
1Meter/39.4inch
Package Content:
1PCS Cable Drag Chain:
1PCS Flat Wrench:
PLEASE NOTE:
Please allow 0-3mm error due to manual measurement.:
Due to different display screens and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown.:
Any question or problem, do not hesitate to contact or QA us,we will try our best to service you with in 24 hours.:
Слична стока