.

.

Облека за прикажување на облека, модерни држачи за организатор на метали за домашна канцеларија, панталони за стоење што висат решетки, решетката за приказ на шал н

Облека за прикажување на облека, модерни држачи за организатор на метали за домашна канцеларија, панталони за стоење што висат решетки,

DEN 3737.12

Пристапност
Залиха

【Квалитетни метални материјали】 Направени од трајна конструкција на метално железо и врвна изработка, со анти-каса за да се спречи 'рѓа Може да задржи до 25 кг (55 фунти). 【Складирање на голем капацитет】 Оваа закачалка за шал може да има 28 - 30 марами во исто време, може да се постави насекаде за да ги држи и прикаже сите ваши марами. 【Без дизајн на Snag】 Површината за закачалки на шал е мазна и деликатна, без остри рабови или метални зглобови, за добро да ве заштити вас и вашите марами. 【Заштеда на простор и лесно организирајте】 Може да ги задржите сите ваши шалови и да го максимизира вашиот простор. Чувајте ја шамијата организирана и без брчки. Погодно е за брзо да го пронајдете она што го сакате. 【Мулти-намена】 Мултифункционална организација Хангер, не само што е погодна за виси повеќе шал, врски, ремени, шал, исто така совршена за висечки капи, чанти, додатоци, хеланки, накит, чорапи и многу повеќе. 【Квалитетни метални материјали】 Направени од трајна конструкција на метално железо и врвна изработка, со анти-каса за да се спречи 'рѓа. Може да задржи до 25 кг (55 фунти). 【Складирање на голем капацитет】 Оваа закачалка за шал може да има 28 - 30 марами во исто време, може да се постави насекаде за да ги држи и прикаже сите ваши марами. 【Без дизајн на Snag】 Површината за закачалки на шал е мазна и деликатна, без остри рабови или метални зглобови, за добро да ве заштити вас и вашите марами. 【Заштеда на простор и лесно организирајте】 Може да ги задржите сите ваши шалови и да го максимизира вашиот простор. Чувајте ја шамијата организирана и без брчки. Погодно е за брзо да го пронајдете она што го сакате. 【Мулти-намена】 Мултифункционална организација Хангер, не само што е погодна за виси повеќе шал, врски, ремени, шал, исто така совршена за висечки капи, чанти, додатоци, хеланки, накит, чорапи и многу повеќе. Можете да го организирате плакарот со чување на сите ваши марами и додатоци на едно место со оваа закачалка за шал, погодно за брзо да го пронајдете она што го сакате и да заштедите драгоцено време во вашето зафатено утро. Тоа е неверојатен подарок за вашиот пријател, родител или соработници .

Параметри на производот

Material:
Metal iron
Weight Capacity:
25 kg / 55 lbs
Color:
Black, Gold, White
Features:
Your scarves are wrinkle free.:
Made of quality material, durable and heavy duty for long term use.:
Rustproof & non slip, smooth surface and polished hooks will not snagging the fabric.:
Keep your scarves organized while also maximizing your closet space.:
Convenient for you to quickly find what you want and save valuable time in your morning.:
A great way to organize all your scarves, leggings, jewelries, accessories, belt and ties in one place.:
A practical and handy gift for your lover, family and friends.:
Package Content:
1 x Scarf Hanger (Not including other ornaments).:
Warm Prompt:
Due to light and personal differences in color understanding, there will be small color difference, in kind, prevail.:
Due to different measurement methods, the error is generally 1-2 cm, and the error range is not within the quality range.:
Service Guarantee:
We provide high-quality 24-hour customer service. For any questions about the scarf hanger, please contact us by e-mail as soon as possible, and we will answer and solve your questions. :
Слична стока