.

.

Соблекување тркало, 115мм отстранувач на боја смола Емери најлон неметална црна боја за не'рѓосувачки челик

Соблекување тркало, 115мм отстранувач на боја смола Емери најлон неметална црна боја за не'рѓосувачки челик

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Без 'рѓа : мрежа од жица од смола и песок се не метални материјали, за разлика од четки за жица што ќе им наштетат на луѓето, нема да' рѓа и ќе падне и се цврсти и издржливи Добри перформанси : Воланот за соголување користи мрежна влакна со висока јачина како основен материјал и органски ги комбинира еластомерот на смола и процесот на искористување на Емери за да ги зголеми своите перформанси за мелење. Низок шум : Звукот за мелење на ова тркало за соголување е мал, а прашината е мала, што им овозможува на корисниците удобна и сигурна работна околина. Применливо за разни форми : ткаениот материјал што се користи во тркалото за одземање има силна пластичност, отпорност на вода, отпорност на маслото и мекост и е погоден за мелење тела од различни форми. Широко користени : тркала за соголување може да се користат на не'рѓосувачки челик, благ челик, алуминиум, пластика, цемент, дрво и камени површини. Без 'рѓа : мрежа од жица од смола и песок се не метални материјали, за разлика од четки за жица што ќе им наштетат на луѓето, нема да' рѓа и ќе падне и се цврсти и издржливи. Добри перформанси : Воланот за соголување користи мрежна влакна со висока јачина како основен материјал и органски ги комбинира еластомерот на смола и процесот на искористување на Емери за да ги зголеми своите перформанси за мелење. Низок шум : Звукот за мелење на ова тркало за соголување е мал, а прашината е мала, што им овозможува на корисниците удобна и сигурна работна околина. Применливо за разни форми : ткаениот материјал што се користи во тркалото за одземање има силна пластичност, отпорност на вода, отпорност на маслото и мекост и е погоден за мелење тела од различни форми. Широко користени : тркала за соголување може да се користат на не'рѓосувачки челик, благ челик, алуминиум, пластика, цемент, дрво и камени површини. Без 'рѓа : мрежа од жица од смола и песок се не метални материјали, за разлика од четки за жица што ќе им наштетат на луѓето, нема да' рѓа и ќе падне и се цврсти и издржливи. Добри перформанси : Во тркалото за одземање користи решетка со висока јачина на влакна како основен материјал и органски ги комбинира еластомерот на смола и процесот на искористување на Емери за да ги зголеми своите перформанси за мелење. Низок шум : Звукот за мелење на ова тркало за соголување е мал, а прашината е мала, обезбедувајќи им на корисниците удобна и сигурна работна околина.

Параметри на производот

Item Type:
Stripping Wheel
Material:
Resin, Emery, Nylon
Outer Diameter:
Approx. 115mm / 4.5in
Inner Diameter:
Approx. 22mm / 0.87in
Thickness:
Approx. 13mm / 0.51in
Specifications:
Approx. 115 x 22mm / 4.5 x 0.87in
Scope of Application:
1. Remove general coating and polished surface, can be used on stainless steel, mild steel, aluminum, plastic, cement, wood and stone surfaces.:
2. Applicable to automobile manufacturing, repairing industry, construction industry, chemical light industry, shipbuilding, machinery manufacturing, furniture manufacturing, decoration and decoration industry, municipal engineering and self repairing industry.:
3. the welding joint (point), remove the corrosion, rust, paint, oxide.:
4. Remove paints, varnishes, seal, mixtures.:
5. Remove hard to grind areas.:
6. Quickly remove contamin from the surface.:
Package List:
1 x Stripping Wheel :
Слична стока