.

.

100 парчиња квадратни глави автомобили Воздухопловни клипови автомобили Автоматско освежувач на воздухот, излезни клипови за автомобили, парфеми клипови, клипови ?

100 парчиња квадратни глави автомобили Воздухопловни клипови автомобили Автоматско освежувач на воздухот, излезни клипови за

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Во изобилство : Во пакетот има 100 квадратни клипови за воздух за автомобили, кои се доволни за да ја исполнат вашата дневна употреба, замена и споделување, и има 2 големи кутии за складирање Можете да ги ставите производите во 2 кутии за складирање, едното во автомобилот и другиот дома, за да можете да ги користите во секое време. Едноставна и лесна работа : Прво треба да ја стегнете опашката на парфемите за парфеми на автомобилот цврсто на излезот на климатик, а потоа цврсто поправете ја вашата сакана декорација на главата на клипот, по инсталацијата, на вашиот автомобил ќе му се додаде еден вид шарм и сјај , добивање повеќе комплименти од другите. Долго време за употреба : Клиповите за климатизација на автомобили се карактеризираат со трајна метална и пластична конструкција, која е цврста и цврста, 'рѓа и отпорна на корозија, не е лесен за избледување и кршење, мазни и меки за да се спречи вашиот излез за климатизација да биде изгребан или уништен . A variety of applications : in addition to the decorations for your car's air vent, these black air outlet clips are also suitable for the air conditions in your dinning room, living room, bedroom, kitchen, baby's room, study room, bathroom, office, кафе бар, ресторан и така натаму. Соодветна димензија : Големината на секој клип за клип на воздухот на секој автомобил мери приближно. 1,2 инчи/ 3 см во должина и 0,5 инчи/ 1,2 см во ширина, а главата на клипот се одликува со квадратен дизајн, кој е погоден и применлив за повеќето хоризонтални или вертикални воздушни места на климатизерите за автомобили.

Параметри на производот

Material:
metal and plastic
Size:
as pictures shown
Color:
as pictures shown
Package includes:
100 x Car air vent clips :
2 x Storage boxes :
Warm notes:
Please allow slight differences in size due to manual measurement.:
Please allow slight color differences due to different displays. :
Слична стока