.

.

Зајакнувач на прсти, Еластичен Силиконски Вежбач за Прсти &засилувач; Тренер За Зајакнување На Раката, Тренинг За Продолжување На Флексија На Прсти, Пренослив Трен?

Зајакнувач на прсти, Еластичен Силиконски Вежбач за Прсти &засилувач; Тренер За Зајакнување На Раката, Тренинг За Продолжување На Флексија На

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

●Подобрете Ја Флексибилноста На Прстите ● прекрасната алатка за спортските ентузијасти да ги вежбаат прстите, Зајакнувачот за Држење На Рацете може да ја зајакне и подобри флексибилноста на вашите прсти ●Изборот На Вистинското Ниво ● Носилката За Прсти има различни јачини, имено 10 килограми, 20 килограми, 40 килограми, 60 килограми и 75 килограми за избор, за да ги задоволите вашите различни потреби, за да можете да го изберете вистинското ниво според вашата јачина на зафат. ●Силиконски Материјал ● Изработен од висококвалитетен силиконски материјал, Зајакнувачот На Прстите има мека, висока еластичност, без мирис, издржлив, безбеден и отпорен на абење. ●Мал И Лесен ● Вежбач За Прсти И Зајакнувач на Раце има мал дизајн на изглед, кружен и мазен, лесен и удобен за цврст стисок, заштедувајќи време и напор. ●Широка Примена ● Тренерот За Јачина На Прстите е многу погоден за алпинисти, тенисери, басисти, гитаристи, пијанисти, спортисти и музичари, луѓе со замор на рацете итн. Промовирајте ја циркулацијата на рацете, подобрете ја силата на мускулите на рацете, тренирајте ја функцијата на рацете, подобрете ја флексибилноста на рацете и зголемете ја подвижноста на зглобовите2. Има 10 килограми, 20 килограми, 40 килограми, 60 килограми и 75 килограми за избор, 3.

Параметри на производот

Item Type:
Finger Exerciser & Hand Strengthener
Name:
finger stretcher (only)
Material:
Silicone
Resistant:
10 lbs (yellow), 20 lbs (gray), 40 lbs (blue), 60 lbs (black), 75 lbs (orange) to choose
Length:
Approx. 8cm/3inch
Diameter:
Upper
Package List:
5Pcs Finger Stretcher (Only) :
Слична стока