.

.

Вода од чешма тапа за мијалник за бања, предводени стаклени стаклени водопади тапа CM-1008 калибар за конектор за орев на црево

Вода од чешма тапа за мијалник за бања, предводени стаклени стаклени водопади тапа CM-1008 калибар за конектор за орев на црево

DEN 1246.40

Пристапност
Залиха

Дизајнирано и произведено со комбинација на современ стил и сигурна функција Совршено за бања, салон за мијалник. За прашања, ве молиме контактирајте не. Тело на класичен стил, мазен и нежен ротирачки механизам ви носи удобно ракување. Стилскиот и едноставен дизајн го прави производот да изгледа повеќе атмосферски и погоден за сите видови на мијалници. Тивок излез на вода, излезот на вода го усвојува дизајнот на филтерот за тампон меур за да се избегне бучава од авионите, да заштеди повеќе вода и да биде повеќе еколошки. Тестирана вода, така што може да има капки вода во производот што го добивате. Лесно за чистење. Може да се исчисти со благ сапун со цел да се обезбеди не-затегнат сјај на животот. Дизајнирано и произведено со комбинација на современ стил и сигурна функција. Совршено за бања, салон за мијалник. За прашања, ве молиме контактирајте не. Тело на класичен стил, мазен и нежен ротирачки механизам ви носи удобно ракување. Стилскиот и едноставен дизајн го прави производот да изгледа повеќе атмосферски и погоден за сите видови на мијалници. Тивок излез на вода, излезот на вода го усвојува дизајнот на филтерот за тампон меур за да се избегне бучава од авионите, да заштеди повеќе вода и да биде повеќе еколошки. Тестирана вода, така што може да има капки вода во производот што го добивате. Лесно за чистење. Може да се исчисти со благ сапун со цел да се обезбеди не-затегнат сјај на животот. Вашето задоволство е наша најголема потрага. Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте не, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Нашите чешми се прилагодени за да создадат најчистиот изглед за сите декоративни стилови. Современиот дизајн ја прави вашата кујна повеќе стилска и создава посилно чувство на припадност. Тело на класичен стил, мазен и нежен ротирачки механизам ви носи удобно ракување.

Параметри на производот

LED:
Color:
RED / GREEN / BLUE (Temperature detectable).
Material:
Solid Brass ; Tempered Glass. Maximum 1.5 gpm
Due to different monitors, the color of the product will have a slight error, please take the actual product as the standard.:
For pure manual measurement, there will be an error of 1-3cm, please take the actual product as the standard.:
The delivery time is 1-2working days and the delivery time 15-28 working days. Please contact us if you have any concerns.:
Happy shopping. :
Слична стока