.

.

ФИЛТЕР ЗА Аквариум ПАТКАВ Аквариумски Филтер За Двоен Сунѓер Филтер За Аквариум Сунѓер Филтер За Аквариум Бета Пржете Ракчиња И Мал Филтер За Пена Од Риба За Филтр?

ФИЛТЕР ЗА Аквариум ПАТКАВ Аквариумски Филтер За Двоен Сунѓер Филтер За Аквариум Сунѓер Филтер За Аквариум Бета Пржете Ракчиња И Мал

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

?АКВАРИУМСКИ ДОДАТОЦИ Филтерот За Аквариум Е Погоден За Повеќето Аквариуми И Аквариуми, Што е Практично и Безбедно ?ФИЛТЕР ЗА РЕЗЕРВОАР ЗА РИБИ ОТПОРЕН на АБЕЊЕ Филтерот е , И Можете Повторно Да Го Користите Повеќе Пати за Долгорочна Употреба. ?АКВАРИУМ СУНЃЕР ФИЛТЕР Излезот На Вода Може Да се Протега и Ротира, А Водата е Униформа, со Фиксна Вшмукувачка Чаша, Стабилна и Не Е Лесна За Паѓање. ?ЗАМЕНЛИВ ФИЛТЕР За АКВАРИУМ Чувајте Го Вашиот Аквариум Кристално Чист И Чист, Поблиску до Природната Состојба на Водата. Филтерот За Аквариум Може Да Ви Донесе Многу Погодност. ?ФИЛТЕР Сунѓер Тоа Може да биде За Подобрување На Состојбата На Прочистување На Водата, Погодна за Слатководни И Солени Води. Опис направен од добар и издржлив материјал, Овој Филтер За Аквариум е издржлив за употреба. Има добар ефект на филтрирање врз вашиот аквариум. Лесен за употреба, кој е погоден за професионален и личен за употреба. Делува како филтрација, оксигенација и собирач на столици за да го одржува вашиот аквариум чист.Карактеристики-Боја : Црн Материјал : Сунѓер и пластика-Големина : 24, 00Х17, 00Х5, 80см/9, 43Х6, 68Х2, 28во-филтерот за аквариум е погоден за повеќето аквариуми и аквариуми, што е практично и безбедно.

Параметри на производот

Слична стока