.

.

Сијалица за автомобил, Осигурувач За Автомобил, Сијалица За Итни Случаи За Автомобил, Сијалица За Автомобилска Ламба, 30 парчиња H7 12v 55w Комплет За Осигурувачи За Итн?

Сијалица за автомобил, Осигурувач За Автомобил, Сијалица За Итни Случаи За Автомобил, Сијалица За Автомобилска Ламба, 30 парчиња

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

МАТЕРИЈАЛ : висококвалитетни материјали, издржливи за употреба, долг работен век БЕЗБЕДЕН И СИГУРЕН : Во Согласност со строгите стандарди за контрола на квалитетот, сигурен за употреба. ВИСОК КВАЛИТЕТ : Професионално производство, висока прецизност н и добра сигурност. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : Комплетен модел, погоден за користење, целосно ги задоволува вашите потреби. ПРИМЕНЛИВО ЗА : постојан избор за домашна употреба и патување итн. МАТЕРИЈАЛ : висококвалитетни материјали, издржливи за употреба, долг работен век. БЕЗБЕДЕН И СИГУРЕН : Во Согласност со строгите стандарди за контрола на квалитетот, сигурен за употреба. ВИСОК КВАЛИТЕТ : Професионално производство, висока прецизност н и добра сигурност. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : Комплетен модел, погоден за користење, целосно ги задоволува вашите потреби. ПРИМЕНЛИВО ЗА : постојан избор за домашна употреба и патување итн. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Ставка : Сијалица + Комплет За Осигурувачи Материјал : Алуминиумска Боја : како што е прикажано На сликата Тип На Сијалица : H7 Модел На Сијалица : 501 (W5 W) За Bayone t Модел На Сијалица : 380 (P21 / 5 W) Компонентите Вклучуваат : H7, 501, За Bayone t Количина : 30pcs Боја : Халогена Технологија : Халогена Моќност : 55w Напон : 12v Апликација : Универзална За автомобилски фарови / Странично Светло / За Бајон Т / Осигурувачи Список На Пакети : 1 Комплет Сијалица + Комплет За Осигурувачи (30 Парчиња).

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Light Bulb + Fuse Kit
Material:
Aluminum
Color:
As picture shown
Light Bulb Type:
H7
Bulb Model:
501 (W5W)
For Bayone t Bulb Model:
380 (P21 / 5W)
Components Include:
H7, 501, for Bayone t
Quantity:
30pcs
Color:
Halogen
Technology:
Halogen
Wattage:
55W
Voltage:
12V
Application:
Universal for car
Headlight / Sidelight / for Bayone t / Fuses :
Package List:
1 Set of Light Bulb + Fuse Kit (30pcs) :
Слична стока