.

.

Бик Солеил Мазни Бои Женски Жилети За Еднократна употреба &засилувач; Флекс 5 Хибридни Жилети За Еднократна Употреба за Мажи &засилувач; Хибриден Флекс 5 Касети За Б?

Бик Солеил Мазни Бои Женски Жилети За Еднократна употреба &засилувач; Флекс 5 Хибридни Жилети За Еднократна Употреба за Мажи &засилувач;

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Производ 1 : Еден 14-брои пакет На Бик Солеил Мазни Бои Женски Жилети За Еднократна Употреба со светло обоени рачки Производ 1 : Женски жилети за бричење со три сечила за поблиско бричење. Производ 1 : бричење жилети со Смирувачка Лента За Влага и рачка против лизгање за подобрено лизгање и извонредна контрола при бричење. Производ 2 : еден 7-парче Бик Флекс 5 Хибриден Брич Комплет за Мажи содржи една рачка и 6 полнење. Производ 2 : жилети за Еднократна употреба за мажи со 5 сечила за прилагодување на контурата за ултра блиско, удобно бричење. Производ 2 : лентата за Подмачкување збогатена со Алое обезбедува подобрено лизгање. Производ 3 : Две Пакувања Со Касети За Бричење Од 4 Парчиња БИК Флекс 5 Хибридни Комплети За Бричење За Мажи, 4 касети во секое пакување. Производ 3 : касети за бричење за Еднократна Употреба со 5 Подолготрајни Флексибилни Сечила *наспроти БИК Чувствителни. Производ 3 : бик хибрид Флекс5 брич прецизно сечило за рабови обезбедува точни детали за оние незгодни, тешко достапни места додека се бричат. Бик Солеил Мазни Бои Женски Жилети За Еднократна Употреба Со Алое Вера и лента За Подмачкување со витамин Е За Подобрено Лизгање, Со 3 Сечила, 14 Контраискуство поблиску бричење кога ќе изберете Бик Солеил Мазни Бои Женски Жилети за Еднократна употреба. Со 14 жилети за бричење, ова пакување ви овозможува лесно да ги складирате вашите омилени жилети. Овие погодни жилети за жени имаат три сечила што се прилагодуваат на вашите облини за непречено бричење. Лентата за подмачкување збогатена со алое вера и витамин Е го подобрува лизгањето на бричот и е идеална за чувствителна кожа. Плус, главата се прилагодува на вашите облини додека се бричите, дури и околу колената и глуждовите. Удобната рачка за држење против лизгање помага да се обезбеди дополнителна доверба и контрола при бричење. Со различни шарени нијанси, овие женски рачки за брич додаваат освежувачка боја во вашата секојдневна рутина за нега. Додадете пакет од овие жилети за дами во вашата торба за убавина или теретана за да ги држите жилетите на Бик Солеил блиску, за да постигнете непречено бричење – каде и да сте! Уживајте во фантастично бричење со Бик Солеил Мазни Бои Женски Жилети за бричење.Бик Флекс 5 Хибридни Жилети За Еднократна Употреба За Мажи, 1 Рачка И 6 Касети Со 5 Сечила, 7 Парчиња Брич За Менискусете прецизно, ултра-блиско бричење со Бик Флекс 5 Хибридни Машки Жилети за Еднократна Употреба За Мажи. Со сферата за балансирање и главата за вртење од 40 степени, дизајнот на нашиот брич овозможува петте сечила да се вртат и да се прилагодат на контурите на вашата кожа за да ја направат вашата кожа мазна без напор. Плус, прецизното сечило за рабови им овозможува на овие жилети за бричење лесно да стигнат до незгодни области за блиско, детално чешлање на лицето под носот или бакенбари.

Параметри на производот

Слична стока