.

.

CCBUY само-загревање мажи и жени испрскаа зглобови на раката спортски топло и ладно заштита од рака чувари на зглобовите

CCBUY само-загревање мажи и жени испрскаа зглобови на раката спортски топло и ладно заштита од рака чувари на зглобовите

DEN 2419.20

Пристапност
Залиха

Водоотпорен материјал, стабилна структура, пријателска, деликатна, мека, флексибилна, шок -изобилна и зачувување на топлината Ефектот на греење е, а матрицата за само-загревање на точката продолжува да се загрева на 45 °. Матрицата за треска, акупоинтека физиотерапија и фебрилна физиотерапија навлегуваат во слој по слој. Принципот на безбедно само-загревање, греењето на матрицата со точки собира температура на човекот на телото, што мора да биде во контакт со кожата, а топлината се промовира за да се задржи топло. Лесно за носење, не лизгање, без виткање, бесплатно прилагодување. Водоотпорен материјал, стабилна структура, пријателска, деликатна, мека, флексибилна, шок -изобилна и зачувување на топлината. Ефектот на греење е, а матрицата за само-загревање на точката продолжува да се загрева на 45 °. Матрицата за треска, акупоинтека физиотерапија и фебрилна физиотерапија навлегуваат во слој по слој. Принципот на безбедно само-загревање, греењето на матрицата со точки собира температура на човекот на телото, што мора да биде во контакт со кожата, а топлината се промовира за да се задржи топло. Лесно за носење, не лизгање, без виткање, бесплатно прилагодување. Име : Поддршка за поддржувач на лактот : Единствено пакување : Греење МоделМатеријал : Облечен за толпата : Деца, возрасни, стари лица кои можат да се залагаат за : болка во зглобот на лактот, вкочанетост и слабост, зглобна студ, спортска повреда и други непријатности.

Параметри на производот

single pack:
Model:
Heating model
Material:
cloth
Suitable for the crowd:
children, adults, elderly
Suitable for:
elbow joint soreness, numbness and weakness, joint cold, sports injury and other discomforts.
Waterproof material, stable structure, friendly, , delicate, soft, flexible, shockproof and heat preservation functions.:
The heating effect is , and the self-heating dot matrix keeps heating at 45°.:
Fever dot matrix, acupoint physiotherapy, and febrile physiotherapy penetrate layer by layer.:
The principle of safe self-heating, dot matrix heating collects human body temperature, which must be in contact with the skin, and heat is promoted to keep warm.:
Easy to wear, non-slip, no curling, free adjustment.:
Note:
1.Light and monitor setting may cause slight color difference.:
2.Please allow slight deviation as all dimensions are measured manually. The image is only for reference.:
Please allow slight deviation as all dimensions are measured manually. The image is only for reference. :
Слична стока