.

.

JKXWX списание Rack весник Rack Magazine Rack Информации за приказ на весници за решетки за метални кат мобилен публицитет за објавување на решетката за решетки за решетки за р?

JKXWX списание Rack весник Rack Magazine Rack Информации за приказ на весници за решетки за метални кат мобилен публицитет за објавување

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Користејќи ја технологијата за прецизно удирање и технологијата за прскање, површината е мазна за да се спречат гребнатини при читање на списанието Целосна употреба на простор, супер складирање, секоја решетка за списанија лесно може да стави повеќе од десетина списанија. Решетката за списанија усвојува дизајн на мрежа, кој може да се вентилира и може ефикасно да спречи паѓање на книги или списанија. Пушината може да се ротира 360 степени и е изработена од пластика со високи апс за да се обезбеди материјал, цврстина на макара и не е лесен за пробивање. Разумно положување, удобна класификација, списанија, брошури, периодични списанија, книги, класифицирано поставување, лесен за употреба. Користејќи ја технологијата за прецизно удирање и технологијата за прскање, површината е мазна за да се спречат гребнатини при читање на списанието. Целосна употреба на простор, супер складирање, секоја решетка за списанија лесно може да стави повеќе од десетина списанија. Решетката за списанија усвојува дизајн на мрежа, кој може да се вентилира и може ефикасно да спречи паѓање на книги или списанија. Пушината може да се ротира 360 степени и е изработена од пластика со високи апс за да се обезбеди материјал, цврстина на макара и не е лесен за пробивање. Разумно положување, удобна класификација, списанија, брошури, периодични списанија, книги, класифицирано поставување, лесен за употреба. Име на производот : Под весник Rackmaterial : Челична цевка, Ironcolour : Black Process : Електростатско прскање процес1. Проверете ја бојата и големината пред да купите. Фотографиите на производи не вклучуваат производи освен производи.

Параметри на производот

Слична стока