.

.

Мултифункционален голем калибар дизајниран 360 степени ротација Преносен шетач за шетач на вода држач за држач за држачи за чаши, шетач на чаши за шетачи шорцеви за ?

Мултифункционален голем калибар дизајниран 360 степени ротација Преносен шетач за шетач на вода држач за држач за држачи за чаши,

DEN 187.20

Пристапност
Залиха

Компатибилни предмети на држачот за шише со вода : држач за шише со вода со шетач е погоден за чаши за вода до дијаметар од 8,5 см, за шишиња за бебиња, шишиња со вода, чаши за кафе, шишиња со пијалоци, итн Дијаметар на цевки 2‑4,5 см, клипот може да биде цврсто стегнат на лентата за шетачи за да се избегне лизгање. Објект за инсталација : држач за чаши за шетачи е погоден за многу предмети со шипки, може да се користи за превоз за бебиња, инвалидска количка, велосипед, мотоцикл, скутер, трева за трева, велосипед на плажа, неблагодарна работа, итн. Лесно е да се инсталира, ротира и олабави копчето за инсталирање на шипката, а потоа да се ротира и затегнете копчето. Држач на чаша за инвалидска количка 360 степени : држачот на чашата за инвалидска количка може да се ротира 360 степени, така што може да се инсталира под различни агли според вашите потреби. Карактеристика : 1. Објект за инсталација : држач за чаши за шетачи е погоден за многу предмети со шипки, може да се користи за превоз за бебиња, инвалидска количка, велосипед, мотоцикл, скутер, трева за трева, велосипед на плажа, неблагодарна работа, итн. Компатибилни предмети : вода за шетач Држачот за шишиња е погоден за чаши за вода до 8,5 см во дијаметар, за шишиња за бебиња, шишиња со вода, чаши за кафе, шишиња со пијалоци, итн. Со клип : држач за пијалок со шетач со клип, погоден за дијаметар на цевки 2‑4,5 см, клип Може да биде цврсто стегната на лентата за шетачи за да се избегне лизгање.

Параметри на производот

Item Type:
Stroller Cup Holder
Material:
ABS, Silicone
Applicable Size:
Approx. 8.5cm/3.3in Diameter or Less Water Cup
Suitable for Tube Diameter:
Approx. 2‑4.5cm/0.8-1.8in
Package List:
1 x Stroller Cup Holder:
Note:
All data are measured manually, and there are certain errors in the measurement results.:
Слична стока