.

.

Новостичкото возило прозорец за нијанса на алатка за брзина на натоварувач за брзина за инсталација на филмот за заптивка на горен и долен јаз, 13-инчен раб за вчиту?

Новостичкото возило прозорец за нијанса на алатка за брзина на натоварувач за брзина за инсталација на филмот за заптивка на горен

DEN 527.84

Пристапност
Залиха

Содржина на пакетот : натоварувач на брзина од 1 x 13 инчи со платформа и анти-крик чувствувана лента Натоварувач на брзина на алатката за прозорец за нијанса со почувствуван чувар на слајд за да ги заштити панелите на вратите и заштитната винилна лента на предниот раб. 13 "Долг натоварувач на брзина на алуминиум со платформа нуди погодно да се одржат некои мали алатки за нијанса за време на работењето. Лесна тежина и лесна за употреба. Содржина на пакет : натоварувач на брзина од 1 x 13 инчи со платформа и анти-гребење чувствуваната лента. Натоварувач на алатката за нијанса на прозорецот со почувствуван чувар на слајдови за да ги заштити панелите на вратите и заштитната винилна лента на предниот раб. 13 " Долг натоварувач на брзина на алуминиум со платформа нуди погодно да се одржат некои мали алатки за нијанса за време на работата. Алатката за оптоварување на завиткување работи одлично и за горното и на долниот дел на филмот и може да се користи и како топлински штит.

Параметри на производот

Слична стока