.

.

Држач За Телефон За Автоматско Следење На Лицето Pivo Pod, Ротација Од 360°, 6 Брзина, Основни Работи За Креатор На Содржини За Фитнес Тракер, Пренос Во Живо, Блог Со Далеч?

Држач За Телефон За Автоматско Следење На Лицето Pivo Pod, Ротација Од 360°, 6 Брзина, Основни Работи За Креатор На Содржини За Фитнес

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

АВТОМАТСКО СЛЕДЕЊЕ ЗА КРЕАТОРИТЕ НА СОДРЖИНИ : Совршено За Јутјубери, блогери, фотографи и други аспиранти креатори Со моќно следење на движење управувано од апликација, побрзо ротирање од 360° и режими за уредување лесни за учење, Pivo Pod е вашата нова моќност за создавање содржина. ДОДАДЕТЕ ДВИЖЕЊЕ НА ВАШИТЕ ВИДЕА : Pivo Pod користи Автоматско Следење од 360° напојувано од ai технологија за да го претвори вашиот паметен телефон во личен оператор на камерата што го доловува секој ваш потег. Префрлете се беспрекорно помеѓу Следење На Лице и Следење На Телото за да креирате видеа што се подинамични и попривлечни — одлични за блогови и видеа со упатства. ПОГОЛЕМА БРЗИНА и КОНТРОЛА : Pivo Pod има 2x брзина, потребни се само 4 секунди за да се заврши целосната ротација. Тоа е доволно брзина за лесно снимање на секое движење, што го прави суштинска алатка за фитнес ентузијасти и коњаници. И со 8 брзини на следење, имате поголема контрола врз процесот на создавање содржина. ДОБИЈТЕ ПОДОБРИ РЕЗУЛТАТИ СО НАПРЕДНА ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА : Автоматското Зумирање ја прилагодува снимката за да ја одржува рамката на вашите видеа мазна и беспрекорна.

Параметри на производот

Слична стока