.

.

Кофа со чадор за железо, шуплива водоотпорна чадор за складирање дневна соба хотел јавни места железо уметност чадор решетката за складирање, Ø18 x 52см

Кофа со чадор за железо, шуплива водоотпорна чадор за складирање дневна соба хотел јавни места железо уметност чадор решетката за складирање,

DEN 1792.00

Пристапност
Залиха

● Дополнителна опрема : Полицата со чадор има шуплива партиција од половина страна, која може да се користи за складирање на чадори за преклопување, што е едноставно и удобно ; ● Современ и модерен мебел : Уникатниот дизајн на шема и елегантна форма се многу привлечни. ● Повеќенаменски : Може да ставите суви и влажни чадори, стапчиња за одење и wallидна хартија итн. Во неа, а исто така може да дејствува како парче декорација. ● Добро изработка : Изработено е од висококвалитетно железо со обложена завршница што овозможува оваа ставка да биде отпорна на корозија. На дното, има четири влошки против лизгање што се користат за заштита на подот. ● Се вклопува со кој било декор : Поради неговиот безвременски дизајн, овој држач може да се смести во која било просторија и ќе одговара на кој било декор. ✿ Опис : штандот на чадорот е направен од железо. Можете да ставите агли или на влезови без да додадете неред во вашиот дом или канцеларија. Со овој практичен штанд за чадори за очи, веќе нема потреба да најдете каде било за чадор кога врне дожд, или вашето семејство ги фрла влажните чадори насекаде кога ќе се вратите дома од отворено.

Параметри на производот

Product name:
Umbrella stand
Material:
iron
Process:
static paint process
Color:
A , B , C , D
Product Dimension:
ø18 x 52cm;7inch x 20.5inch
Package Contents:
1 * umbrella storage rack
Use scene:
home, company, foyer, hotel, etc.
✿ Tips:
1. This shop only sells umbrella stands, this does not include other items:
2. Due to different monitors, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you.:
3. Since the product is measured by hand, the error is 1-3CM. Please refer to the actual product, thank you for your understanding. :
Слична стока