.

.

Hjgarden 6pcs був легура агол лепенка метална легура цветна винска кутија пакување дрвена кутија декорација

Hjgarden 6pcs був легура агол лепенка метална легура цветна винска кутија пакување дрвена кутија декорација

DEN 127.84

Пристапност
Залиха

Материјал : Заштитникот на аголот на табелата е изработен од трајна легура на цинк со електроплациран третман на површината, што е докажано од 'рѓа и не е лесно да се избледи Гроздобер дизајн : ќош -повратни информации вклучува стара мода и добар изглед во нашите идеали за потекло за да додадеме гроздобер допир на вашата биро, биро или симпатична кутија за накит. Со монтирање на ноктите : Декоративниот агол заграда е опремена со монтирање на ноктите, што е погодно за инсталација на DIY и е погодно за секојдневниот живот. Заштитни агли : Декоративни заштитници на аголот можат да ја заштитат вашата кутија или дрвена кутија од оштетување. Исто така е погоден за вашите кутии за накит, кутии за подароци, книги, клупи, табели, рамки, фустани, белешки, правење картички и албуми за фотографии за DIY Fun. Широка примена : Овој заштитник на мебел од агол може да се користи на аглите на табели, табели, фиоки, гардероби, кутии за накит и друг мебел за заштита и декорација. Заштитниците на аголот на кутијата донесуваат стара мода и добар изглед на нашите идеали за потекло и додаваат антички акценти на вашите фиоки и кутии за накит.

Параметри на производот

Name:
Chinese antique owl alloy corner patch corner accessories
Color:
Bronze
Material:
Zinc Alloy
Size:
41x22mm/1.61x0.87inch
Wooden box decorative owl iron piece corner code is made of high-quality iron material, fine workmanship, environmental protection, rust-proof, sturdy and durable, and has a long service life.:
These furniture corner cover protectors can be used on the corners of tables, tables, drawers, dressers, jewelry boxes and other furniture for protection and decoration. Box corner protectors also complement your gift boxes, frames, dressers, scrapbooks, card making and photo albums for DIY fun.:
The package includes:
6 x Chinese Antique Owl Alloy Corner Patch Corner Accessories :
Слична стока