.

.

ДИТУДО Канти За Ѓубре Корпа За Отпадоци Од Нерѓосувачки Челик Корпа За Отпадоци Дневна Соба Спална Соба Канцеларија Двослоен Ѓубре Може Креативна Едноставна Деск?

ДИТУДО Канти За Ѓубре Корпа За Отпадоци Од Нерѓосувачки Челик Корпа За Отпадоци Дневна Соба Спална Соба Канцеларија Двослоен Ѓубре

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Чист, Едноставен и Модерен Дизајн, Изработен од Издржливи Материјали Издржлив И Моќен, Со Едноставност на Цилиндрична Корпа за Отпадоци, Со Отворен Врв, Задолжителен За Модерни Домашни работи. Речиси Секој Простор (Вклучувајќи Бања, Спална Соба, Дневна Соба или Канцеларија) Додава Стилска Декорација, Со Чист И Елегантен Изглед, кој може да се Користи за Складирање Или Рециклирање На Отпадот. [Определување на производот] Корпа За Отпадоци Од Нерѓосувачки Челик, Корпа За Отпадоци СО Капацитет ОД 10 ЛИТРИ, Погодна за Дневна Соба, Спална Соба, Работна Соба, Канцеларија, Кујна, Бања. [Закривен Дизајн] Закривена Уста На Барел, Лесна и Удобна За Фрлање Ѓубре, Убава и Издржлива. [Двослоен Дизајн] Двојните Кофи се Одвојуваат, а Вреќите за Отпадоци може да се Сокријат во Внатрешната Кофа за Да Се Збогуваат со Нередот.Згуснете Го Дното на Запечатеното Буре, Без Истекување На Вода. [Тесен Дизајн]Разумна Употреба На Секој Квадратен Простор, Флексибилно Дупчење, Заштеда на Простор и Инсталација. Чист, Едноставен и Модерен Дизајн, Изработен од Издржливи Материјали. Издржлив И Моќен, Со Едноставност на Цилиндрична Корпа за Отпадоци, Со Отворен Врв, Задолжителен За Модерни Домашни работи. Речиси Секој Простор (Вклучувајќи Бања, Спална Соба, Дневна Соба или Канцеларија) Додава Стилска Декорација, Со Чист И Елегантен Изглед, кој може да се Користи за Складирање Или Рециклирање На Отпадот.

Параметри на производот

Слична стока