.

.

Чаши За Шампањ За Виски Чаши За Вода Чаши Проѕирно Стакло За Пиење Стакло За Виски 4 Мл Рачно Разнесени Погодни За Шкотска, Бурбон, Вино И Коктел Пијалоци Чаши За Пие?

Чаши За Шампањ За Виски Чаши За Вода Чаши Проѕирно Стакло За Пиење Стакло За Виски 4 Мл Рачно Разнесени Погодни За Шкотска, Бурбон,

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Тие се идеални за сервирање за секојдневна забава и се доволно издржливи за секојдневна употребаПодлогата од цврсто дрво спречува истурање вода на масата за време на употребата и лесно се чисти.Зачудувачки висок квалитет им дава максимална јасност и осветленост, обезбедува одлична јасност, е многу погодна за бурбон и Шкотско виски.Може да држи коцки мраз, едноставни и елегантни, да ги импресионира вашите гости на забавата со овие одлични чаши за виски, тие блескаат под светлината, Гарантирано ќе направат секој пијалок да изгледа одлично, тоа е одличен додаток на вашата трпеза!.Одлична вредност за парите, одличен подарок за секоја пригода. Тоа е совршен подарок за мажи или жени на роденден, Ден На Мајката или Ден на Таткото, свршувачка, годишнина од венчавката, крштевање или Божиќ. Додадете допир на елеганција во вашата колекција на барвер, поставување маса или забава.

Параметри на производот

120ml / 4oz:
Applicable places:
family, bar, birthday, restaurant, bachelor party, holiday, wedding, etc.
They come in an and are terrific for Dinner, Parties, Wedding Gifts, Newlywed Gifts, Corporate Gifts, Father’s Day Gifts, Birthdays Gifts, Thank You Gifts, and Hostess Gifts. :
Слична стока