.

.

Канти За Организатор На Фрижидер, Организатор На Фрижидер Храна Свежа Кутија За Складирање Странична Врата На Фрижидерот Организатор На Зеленчук Овошје Зачини Ск?

Канти За Организатор На Фрижидер, Организатор На Фрижидер Храна Свежа Кутија За Складирање Странична Врата На Фрижидерот Организатор На Зеленчук

DEN 1070.40

Пристапност
Залиха

Организатор На Фрижидер Канти Организатор На Фрижидер Храна Свежа Кутија За Складирање Странична Врата На Фрижидерот Организатор На Зеленчук Овошје Зачини Складирање На Кујнски Контејнери За Храна Опис : пп материјалот е безбеден за употреба, со мазни рабови и без бруси. Може да дојде во директен контакт со храна и е безбеден за употреба. Заштедете простор во фрижидерот користејќи го преостанатиот простор во страничната врата на фрижидерот за чување зеленчук и храна. Предметите се сортираат и складираат, а фрижидерот е уреден и уреден, што го олеснува наоѓањето. Дизајнот на копчето за прицврстување е погоден за организирање на страната на површината на мразот и подобрување на искористеноста на просторот. Спецификација : Големина На А : За 11.5 См Големина На Б : Околу 7*6*8см Големина На Ц : околу 5,5*5*8см Боја : Транспарентен Материјал : пп листа За Пакување : 1* кутија за Складирање.

Параметри на производот

Слична стока