.

.

Машина за мелење на воздухот Emoshayoga, директно прецизен колек непречено прилагодување на работењето Пневматско мелница за умирање компактен 3000rpm за производство на

Машина за мелење на воздухот Emoshayoga, директно прецизен колек непречено прилагодување на работењето Пневматско мелница за умирање компактен

DEN 436.80

Пристапност
Залиха

Мелница за умирање на воздухот : Оваа мелница за умирање на воздухот е директен тип, опремена со прецизен колек со висока 6мм, со голема концентрична брзина од 3000rpm, непречено работење, без мелење на проawевање Прилагодување на брзината : можете слободно да ја контролирате брзината со прилагодување на волуменот на воздухот, да се справите со различни услови за работа. Ергономска и светлина : Оваа мелница за умирање на воздухот е ергономски, компактен и лесен, удобен за употреба, полесен за работа и подостапна за тесни места. Мулти -намена : Оваа пневматска мелница за умирање може да се користи за мелење, полирање, обработка, поправка и дерифирање и повеќе. Широки апликации : Мелницата за умирање е широко користена во декорација на домови, механичко склопување, производство на автомобили, производство на авиони, итн. , непречено работење, без мелење на проawевање. Прилагодување на брзината : можете слободно да ја контролирате брзината со прилагодување на волуменот на воздухот, да се справите со различни услови за работа. Ергономска и светлина : Оваа мелница за умирање на воздухот е ергономски, компактен и лесен, удобен за употреба, полесен за работа и подостапна за тесни места. Мулти -намена : Оваа пневматска мелница за умирање може да се користи за мелење, полирање, обработка, поправка и дерифирање и повеќе. Широки апликации : Мелницата за умирање е широко користена во декорација на домови, механичко склопување, производство на автомобили, производство на авиони, итн. Мелница за умирање на воздухот : Оваа мелница за умирање на воздухот е директен тип, опремена со прецизен колек со висока 6мм, со голема концентрична брзина од 3000rpm, непречено работење, без мелење на проawевање. Прилагодување на брзината : можете слободно да ја контролирате брзината со прилагодување на волуменот на воздухот, да се справите со различни работни услови.

Параметри на производот

Item Type:
Air Die Grinder
Material:
Aluminum alloy
Model:
WH 146A
Rotating Speed:
3000RPM
Air Consumption:
0.3m³ per minute
Collet Size:
Approx. 6mm/0.2in
Purpose:
Grinding, polishing, processing, repairing and derusting, widely used in home decoration, mechanical assembly, automobile manufacturing, aircraft manufacturing, etc.
Package List:
1 x Air Die Grinder2 x Wrench:
Note:
Before and after each use, drop 2 or 3 drops of pneumatic lubricating oil into the air inlet, and then idle for a few seconds to complete the maintenance. :
Слична стока