.

.

LTLGHY Анти-Судир Магнет Вратата Затка, Метал Магнетни Врата Запре Бронза Со Завртки Треба Да Вежба За Ѕид Или Подот Држач За Монтирање На Вратата, Задржи Вратата Отво?

LTLGHY Анти-Судир Магнет Вратата Затка, Метал Магнетни Врата Запре Бронза Со Завртки Треба Да Вежба За Ѕид Или Подот Држач За Монтирање

DEN 2655.84

Пристапност
Залиха

ГОЛЕМИНА-големина : 49*97мм, Класичен рационализиран дизајн го подобрува стереоскопскиот ефект и одговара на модерниот стил, едноставен и моден ВИСОК КВАЛИТЕТ-Изработен од висококвалитетен месинг и едно парче лиење. Површината фино завршена го прави отпорност на ' рѓа и корозија, потрајни, дури и во влажна средина. Магент-вградениот магнет има долготрајна и силна моќ на вшмукување. Дизајнот на работ на главата за вшмукување е цврст и издржлив. Вградената пружина против удар може ефикасно да ја намали силата на ударот, да спречи враќање на вратата и да ги заштити вратата и ѕидот. Обработка НА ПОВРШИНСКО-Основно заоблување, заоблена не остра и не е лесно да се гребе ако случајно ја удри или допре. ГОЛЕМИНА-големина : 49*97мм, Класичен рационализиран дизајн го подобрува стереоскопскиот ефект и одговара на модерниот стил, едноставен и моден. ВИСОК КВАЛИТЕТ-Изработен од висококвалитетен месинг и едно парче лиење. Површината фино завршена го прави отпорност на ' рѓа и корозија, потрајни, дури и во влажна средина. Магент-вградениот магнет има долготрајна и силна моќ на вшмукување. Дизајнот на работ на главата за вшмукување е цврст и издржлив. Вградената пружина против удар може ефикасно да ја намали силата на ударот, да спречи враќање на вратата и да ги заштити вратата и ѕидот. Обработка НА ПОВРШИНСКО-Основно заоблување, заоблена не остра и не е лесно да се гребе ако случајно ја удри или допре. Магнетно Запирање На Вратата, Држач За Затворач За Бронзена Магнетна Врата, Модерен Мек Зафат На Вратата Во Четкан Сатенски Никел, Затворач На Врата За Монтирање На Ѕид или Под, Со Карактеристики На Завртки : Мини И компактна големина скриениот затворач на вратата нуди елеганција на вашата врата.

Параметри на производот

Слична стока