.

.

10 парчиња/постави акварел масло акрилен уметник четки за боја, најлонска коса сликарство четка дрвена рачка уметност, материјали за боење четка за четка за цртање ?

10 парчиња/постави акварел масло акрилен уметник четки за боја, најлонска коса сликарство четка дрвена рачка уметност, материјали

DEN 622.40

Пристапност
Залиха

➤ Изработено од високо квалитетен материјал, цврст, издржлив, анти-рист, задржување на обликот и практичен, долг животен век ➤ Дизајнирано со анти-пролетана коса, нема да се олабави или да се распадне, и можете да ги користите четките за да се фокусирате на вашето сликарство и секогаш да бидете исполнети со креативни идеи. ➤ 10 големини на бои со различни совети ја олеснуваат бојата на мешањето и исполнете ги вашите различни барања за сликање. Design Разумниот дизајн на кривата, пријатно за одржување; Лесно за чистење, многу удобно. ➤ Идеално за акварел, масло, гуаче, тело, нокти, сликарство на лице, минијатура, модел, керамика, занаетчиско уметничко сликарство, итн. Карактеристики : Изработено од висококвалитетен материјал, цврст, траен, анти-рист, задржување на обликот и практично, долго, долго Сервисниот живот. Дизајниран со анти-пролетана коса, таа нема да се олабави или да се распадне, и можете да ги користите четките за да се фокусирате на вашето сликарство и секогаш да бидете исполнети со креативни идеи.10 големини на бои четки со различни совети го олеснуваат мешањето на бојата полесно, полесно, и исполнете ги вашите различни побарувања за сликање. Препуштен дизајн, пријатно за одржување; лесен за чистење, многу удобно.

Параметри на производот

Material:
Nylon, Wooden
Size:
approx.22x7x2cm/8.66x2.76x0.79in
Color:
As pictures shown
Quantity:
10pcs/set
Note:
No retail package.:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
10 x Painting Brushes (other accessories demo in the picture is not included.) :
Слична стока