.

.

Торба За Гласник НА Olife Drytrip, Торба За Вкрстено Тело На Лаптопот Отпорна НА Прскање Со Прилагодливо Поле ЗА МОЛОВИ и Отстранлив Пакет Ракави За Лаптоп Со Сонце Унисе?

Торба За Гласник НА Olife Drytrip, Торба За Вкрстено Тело На Лаптопот Отпорна НА Прскање Со Прилагодливо Поле ЗА МОЛОВИ и Отстранлив

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

[Чувари против Прскање] двостраниот ТПУ отпорен на истурање ламинираше 420д полиестерска обвивка СО надворешни патенти ОТПОРНИ НА истурање икк помагаат вашите предмети да бидат суви [ЕДЦ МОЛЕ Јамка Полиња] моле јамка поле овозможува лесно монтирање НА МОЛЕ-компатибилен ЕДЦ торбички и додатоци или моралот закрпи. Другото поле за јамка нуди организација за ОПРЕМА ЗА ЕДЦ, како што се пенкала и фенери. [Се Што Е Организирано] со главна преграда од 7 литри и отстранлив ракав за лаптоп и џеб со патент, оваа торба за гласник може да собере до лаптоп од 13 инчи, што ќе ги олесни пристапот до вашите работни материјали и предмети ОД ЕДЦ. [Удобно За Носење] Со прилагодлив отстранлив ремен за рамо, отстранлив, лево и десно монтиран ремен за стабилност и два обложени задни панели, оваа торба за гласници е идеална за удобно патување пеш или со велосипед. [Што Добивате] торба за гласник За Суво Патување, ракав за лаптоп и ограничена доживотна гаранција за Вашата Торба За Гласник За Суво Патување.

Параметри на производот

Слична стока