.

.

Ouyoxi Climbing Net за деца на отворено, деца за безбедносно јаже за возрасни нето/тешка скалила за заштита на скалила/сет за замав, за мрежно работење, за игралиште за искач?

Ouyoxi Climbing Net за деца на отворено, деца за безбедносно јаже за возрасни нето/тешка скалила за заштита на скалила/сет за замав,

DEN 7615.84

Пристапност
Залиха

[Погодно за] : Сите видови на сцени, скали, балкони, градинки, забавни паркови, јавни објекти, изолација на растителни средства, градежништво, карго -мрежи, мрежни мрежи, итн, Кои можат да се користат за заштита на безбедноста на вашето бебе. [Големина] : растојание од мрежа : 8cm/0.26ft; Дијаметар на јаже : 8мм/0,026ft. Заштитната мрежа може да се прилагоди на растојанието на решетката и бојата што ја сакате. [Искачување на мрежата] : Рачно изработена ткаена мрежа, мрежа за безбедност на децата, високо-оценка ткаени ткаенини, професионално плетење, ткаење со повеќе влакна, направете ја јажето потрајно, да имаат силен отпор на влијание, може да издржи најлоша состојба. Силно е дури и кога се користи на отворено. [Заштитен нето материјал] : Нето-јажето е рачно ткаени од посебен полиациден материјал. Тоа е висококвалитетен издржлив материјал од ткаенина што има отпор на влечење и солза, отпорност на топлина, отпорност на абразија. [Безбедност] : Заштитната мрежа ја штити безбедноста на децата, умерена мекост, не е лесно да се избледи, не се плаши од ветер и дожд, долг животен век на услугата, капацитет на лежиште до 300 кг, потрајни, лесни за инсталирање и лесен за расклопување. Кога не треба да го користите, можете да го склопите и да го чувате удобно. [Погодно за] : Сите видови на сцени, скали, балкони, градинки, забавни паркови, јавни објекти, изолација на растителни средства, градежништво, карго -мрежи, мрежни мрежи, итн., Кои можат да се користат за заштита на безбедноста на вашето бебе. [Големина] : растојание од мрежа : 8cm/0.26ft; Дијаметар на јаже : 8мм/0,026ft. Заштитната мрежа може да се прилагоди на растојанието на решетката и бојата што ја сакате. [Искачување на мрежата] : Рачно изработена ткаена мрежа, мрежа за безбедност на децата, високо-оценка ткаени ткаенини, професионално плетење, ткаење со повеќе влакна, направете ја јажето потрајно, да имаат силен отпор на влијание, може да издржи најлоша состојба. Силно е дури и кога се користи на отворено. [Заштитен нето материјал] : Нето-јажето е рачно ткаени од посебен полиациден материјал. Тоа е висококвалитетен издржлив материјал од ткаенина што има отпор на влечење и солза, отпорност на топлина, отпорност на абразија. [Безбедност] : Заштитната мрежа ја штити безбедноста на децата, умерена мекост, не е лесно да се избледи, не се плаши од ветер и дожд, долг животен век на услугата, капацитет на лежиште до 300 кг, потрајни, лесни за инсталирање и лесен за расклопување.

Параметри на производот

Product Name:
Climbing Net
Rope Coarse:
8mm/0.026ft;
Pore Diameter:
8cm/0.26ft;
Climbing Net Size:
multi-size optional (can be customized), if the color and size you need are not here, you can email us contact.
Climbing Cargo Net are suitable for use outdoors:
indoors can be used anywhere, or you can cut them into the shape and size you want without affecting the durability of the net.
➯Tips:
[1] Due to manual measurement, please allow 1-3cm error and make sure you don't mind before ordering.:
[2] The picture is for reference only, please refer to the object. Due to the different understanding of the spotlight and the color of different people, some color errors may occur, but within a reasonable range :
Слична стока