.

.

Втора Кожа Крин Цвет Стомак Розова/За Стрелките Z ISW11F/au AFJW11-ABWH-193-K525

Втора Кожа Крин Цвет Стомак Розова/За Стрелките Z ISW11F/au AFJW11-ABWH-193-K525

DEN 672.48

Пристапност
Залиха

Ракување : Огромно Бр Ова е случај на паметен телефон од популарниот бренд "ВТОРА КОЖА". Материјал : случај тело/поликарбонат. Обработка : ув-мастило за лекување, завршна обработка на горниот слој. Опсег на печатење : рамно печатено (без печатење на страните). Ракување : Огромно Бр. Ова е случај на паметен телефон од популарниот бренд "ВТОРА КОЖА". Материјал : случај тело/поликарбонат. Обработка : ув-мастило за лекување, завршна обработка на горниот слој. Опсег на печатење : рамно печатено (без печатење на страните). Заштитува паметен телефон од гребнатини. Многу е лесно да се отстрани. Носете околу поп дизајн кој се чувствува како промена на фустанот! Опис на производот : СТРЕЛКИТЕ Z ISW11 F / au случај со носталгична боја цветни шема за елегантен впечаток. Спецификациите може да се менуваат без претходна најава. ● Сликата е композитна слика. ●Целата обработка на производот е рачно изработена и спроведена во Јапонија од квалификувани занаетчии.

Параметри на производот

Слична стока