.

.

Selsil Ultra Crystal Clear Mounting Leadive & Sealant, цврсто и флексибилно, транспарентно сврзување и запечатување водоотпорно лепило 50 ml.

Selsil Ultra Crystal Clear Mounting Leadive & Sealant, цврсто и флексибилно, транспарентно сврзување и запечатување водоотпорно лепило

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

Напредна формулација на лекување : Со врвна еднокомпонента, влага, новата генерација на изооцијанат-растворувач на слободен запечатување, кој ги комбинира најдобрите од полиуретански и силиконски заптивки, која нуди иновативни механички својства За сите видови на површини : применливо за сите видови на површини, вклучувајќи влажни и влажни површини. Тој е способен да се користи во какви било хигиенски средини. Кога е целосно суво, станува флексибилен. Исто така е без мирис, не остава остаток на нафта. Заптивната смеса за лепило : Може безбедно да ги врзува стаклото, металот, алуминиумот, дрвото и бетонот и да има капацитет за носење тежина до 200 кг на квадратен метар. Наменето за најразлични проекти во градежништвото, производството и DIY. Трајни и разноврсни : Ова разноврсно лепило и заптивната смеса е погодна за употреба и во внатрешни и на отворено градежни проекти. Неговата издржливост и отпорност на временски услови го прават сигурен избор за градежни професионалци и ентузијасти на DIY. Подолг рок на траење : Чувајте го лепилото во форма на врвот со складирање на ладно и суво место. Неговиот рок на траење од 12 месеци на температури помеѓу +5 ° C и +25 ° C, така што ќе остане ефикасен за сите ваши градежни потреби. Напредна формулација на лекување : Со врвна еднокомпонента, влага, новата генерација на изооцијанат-растворувач на слободен запечатување, кој ги комбинира најдобрите од полиуретански и силиконски заптивки, која нуди иновативни механички својства. За сите видови на површини : применливо за сите видови на површини, вклучувајќи влажни и влажни површини. Тој е способен да се користи во какви било хигиенски средини. Кога е целосно суво, станува флексибилен. Исто така е без мирис, не остава остаток на нафта. Заптивната смеса за лепило : Може безбедно да ги врзува стаклото, металот, алуминиумот, дрвото и бетонот и да има капацитет за носење тежина до 200 кг на квадратен метар. Наменето за најразлични проекти во градежништвото, производството и DIY. Трајни и разноврсни : Ова разноврсно лепило и заптивната смеса е погодна за употреба и во внатрешни и на отворено градежни проекти. Неговата издржливост и отпорност на временски услови го прават сигурен избор за градежни професионалци и ентузијасти на DIY.

Параметри на производот

Слична стока