.

.

Зеродеко 2 парчиња Зеленчук Само-одводнување И Сад Мултифункционален Контејнер Кујна Креативни Професионални Овошни Зеленчуци Зеленчук Двослоен Розова Одвод На ?

Зеродеко 2 парчиња Зеленчук Само-одводнување И Сад Мултифункционален Контејнер Кујна Креативни Професионални Овошни Зеленчуци

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

КОРПА ЗА ОДВОД НА ЗЕЛЕНЧУК овошната корпа го држи вашето овошје, зеленчук, јајца и други кујнски и предмети за домаќинството САД ЗА ПЕРЕЊЕ и ЦЕДАЛКА постојат потпорни стапала на дното, стабилни и не се лесни за превртување. ОВАЛНА КОРПА ЗА ОВОШЈЕ корпа за одвод На кошница И слив може да бидат заедно или одделно, што е погодно, практично и убаво. СКЛОПУВАЧКИ ЦЕДАЛКИ за ЦЕДАЛКА Кошницата и сливот можат да бидат заедно или одделно, што е погодно, практично и убаво. ЦЕДАЛКА ЗА СИТО ОД ОРИЗ добар во вашата кујна или дневна соба. КОРПА ЗА ОДВОД НА ЗЕЛЕНЧУК овошната корпа го држи вашето овошје, зеленчук, јајца и други кујнски и предмети за домаќинството. САД ЗА ПЕРЕЊЕ и ЦЕДАЛКА постојат потпорни стапала на дното, стабилни и не се лесни за превртување. ОВАЛНА КОРПА ЗА ОВОШЈЕ корпа за одвод На кошница И слив може да бидат заедно или одделно, што е погодно, практично и убаво. СКЛОПУВАЧКИ ЦЕДАЛКИ за ЦЕДАЛКА Кошницата и сливот можат да бидат заедно или одделно, што е погодно, практично и убаво. ЦЕДАЛКА ЗА СИТО ОД ОРИЗ добар во вашата кујна или дневна соба. Пакетот Вклучува 2 х Корпи Карактеристики-Изработени од пластичен материјал, безбеден и здрав, можат да складираат храна директно сад за цедалка за ориз. - Материјал : Пластична Корпа За Овошје - двослоен дизајн, лесен за миење и одвод на зеленчук и овошје сад за одвод на овошје.

Параметри на производот

Слична стока