.

.

Амосфун 12 парчиња Велигденски Хартиени Чинии Симпатична Форма На Морков Чинии За Еднократна Употреба Чинии За Десерти За Велигденска Пролетна Забава Чинии За Веч?

Амосфун 12 парчиња Велигденски Хартиени Чинии Симпатична Форма На Морков Чинии За Еднократна Употреба Чинии За Десерти За Велигденска Пролетна

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

? Овие прибор за јадење за еднократна употреба се безбедни за употреба, ви даваат пријатно искуство со користење ? Со светла боја и живописен изглед, овие садови за забави не се само практични, туку и повеќе визуелни интереси. ? Тие можат да држат храна како чипс, колачи, бурито, бонбони, хамбургери, салати, сендвичи и суши. ? Лесните плочи од хартија од морков се лесни за носење, а исто така и декоративни цели. ? Хартиени плочи во форма на морков ви заштедуваат проблеми со пукање плочи кога сте надвор на пикник. Опис12 парчиња Велигденски Хартиени Чинии Симпатична Форма На Морков Чинии За Еднократна Употреба Чинии За Десерти За Велигденска Пролет Чинии За Вечера За Материјали За Велигденска Забава Боја : Портокалова Материјал : Хартија Size Големина : Околу 25,00Х15, 50Х0, 20см/9, 82Х6, 09Х0, 08инпакет Вклучувајќи 12 х Плочи.

Параметри на производот

Слична стока