.

.

Есенски лисја од јавор пилула кутија 2 одделен лекови за пилули за пилула за преносни пилули организатор за таблета за лекови за џеб

Есенски лисја од јавор пилула кутија 2 одделен лекови за пилули за пилула за преносни пилули организатор за таблета за лекови за џеб

DEN 207.84

Пристапност
Залиха

Квалитетен материјал : Направено од високо квалитетно метално железо со пластика во делител, компактен и лесен, сигурен спојник на пролетната брава за да ги задржите вашите лекови безбедно внатре Преносна големина : Оваа кутија за пилули за правоаголник е 2,2 '' x 1.6 '' x 0,7''in, зазема малку простор и лесно може да се носи во вашиот паричник или џеб; Совршено е да ја ставите во чанта, торба за патувања, чанта или задниот џеб на фармерките за дневни лекарства. Широки апликации : Оваа преносна кутија за организатор на пилули може да се примени за складирање апчиња, витамини, лекови, прва помош, бонбони, козметика, накит, приклучоци за уши, итн., Идеално за патување, работа, кампување и други активности на отворено. Само притиснете го копчето, превртете го капакот отворен за да открие најслаткото бонбони во животот. Идеален подарок : Уникатно сликарство Дизајнот на убава уметничка шема може да ви донесе подобро расположение кога користите. Не само како практични кутии за организатор на пилули, туку и како одлична декорација за вашата облека, многу погодна за вашето семејство и пријатели како подароци за одмор или роденден за да ја покажете вашата грижа и убов. Купете со доверба : Ние сме посветени да ви обезбедиме најдобар квалитет и најдобри услуги за вас. Вашата побарувачка и признаена е нашиот континуиран развој зголемена моќ! Ако има некој проблем со вашата набавка, Ве молиме слободно контактирајте со нас, ќе се обидеме да ви помогнеме. Квалитетен материјал : Направено од високо квалитетно метално железо со пластика во делител, компактен и лесен, сигурен спојник на пролетната брава за да ги задржите вашите лекови безбедно внатре. Преносна големина : Оваа кутија за пилули за правоаголник е 2,2 '' x 1.6 '' x 0,7''in, зазема малку простор и лесно може да се носи во вашиот паричник или џеб; Совршено е да ја ставите во чанта, торба за патувања, чанта или задниот џеб на фармерките за дневни лекарства. Широки апликации : Оваа преносна кутија за организатор на пилули може да се примени за складирање апчиња, витамини, лекови, прва помош, бонбони, козметика, накит, приклучоци за уши, итн.

Параметри на производот

Pill Box Color:
Silver,Dimensions
Compact And Lightweight:
Made Of Metal Iron Plating,With Button,It Can Be Opened Quickly. There Compartments Can Separate Different,And Are Also Very Suitable For Storing Vitamins,Mints And Other Small Items.:
It Is Convenient To Carry In Your Pocket, Purse,Briefcase Or Travel Bag So That You Can Take The Medicine On Time Every Day.:
A Variety Of Different Patterns Can Be Chosen According To Your Personal Preference To Keep You Happy While Taking Your Medication. Keep Your Body Healthy And In Good Shape. :
Слична стока