.

.

Исценета паричник за клучеви за клучеви мини контејнери 5 парчиња титаниум легура пилула пилула за пилула кутија пилула кутија кутија преносна мини паричник за та?

Исценета паричник за клучеви за клучеви мини контејнери 5 парчиња титаниум легура пилула пилула за пилула кутија пилула кутија кутија преносна

DEN 473.28

Пристапност
Залиха

Кутија за метални пилули- Направени материјали со висок квалитет за да се обезбеди содржината да остане безбедно внатре Задача за прицврстување на пилули- добар избор за подароци за себе и за вашите најблиски. Преносен случај со пилули- мала и лесна, лесна за носење и складирање. Приврзување со садови со пилули- Исто така, совршен подарок за вашите пријатели, тие ќе бидат многу. Копче за лекови- Може да се користи за чување на апчиња, таблети, витамини, цигари, батерии, опрема за риболов, итн. Задача за прицврстување на пилули- добар избор за подароци за себе и за вашите најблиски. Преносен случај со пилули- мала и лесна, лесна за носење и складирање. Приврзување со садови со пилули- Исто така, совршен подарок за вашите пријатели, тие ќе бидат многу. Копче за лекови- Може да се користи за чување на апчиња, таблети, витамини, цигари, батерии, опрема за риболов, итн. - Лесен за лесен и удобен за носење. - Можете да го користите за да зачувате неколку апчиња кога ќе излезете, да донесете многу погодност во вашиот живот.

Параметри на производот

Слична стока