.

.

2023 Деца Дипломирање Врата Банер Градинка Предучилишна Матура Декорации Честитки Град Врата Трем Банер Декор Виси Дипломирање Партиски Материјали За Класа Училиш?

2023 Деца Дипломирање Врата Банер Градинка Предучилишна Матура Декорации Честитки Град Врата Трем Банер Декор Виси Дипломирање Партиски Материјали

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Полиестер Привлечете Го Вниманието На Децата : ќе добиете 1 парче банер за забава за дипломирање во градинка со симпатичен изглед што брзо ќе го привлече вниманието на децата и ќе создаде забавна и пријатна атмосфера за вашата забава за дипломирање во градинка. Материјал Отпорен на временски услови : овој банер на вратата за дипломирање е изработен од квалитетна полиестерска ткаенина, која е силна и отпорна на абење и нема лесно да се искине; Отпорност На Временски Услови и отпорност на вода, може да издржи одреден степен на дожд и снежно време, можете да го користите повеќе пати. Доволно голема Големина : големината на банерите за дипломирање е 71 х 12 инчи/ 180 х 30 см, што е доволно големо за украсување на влезната сала во градинката, тремот, дворот, училницата, дрвјата и канцеларијата. Прекрасен Дизајн : залихите за забави за дипломирање се шарени и слатки во дизајнот, со капи за дипломирање, светки, сертификати за дипломирање и букви отпечатени на нив, а моделите се живи и способни да изразат желби за дипломираните студенти. Практично За Употреба : украсите за дипломирање во градинка се опремени со столб и јаже на врвот за лесно закачување, можете да ги закачите каде сакате; овој банер за трем доаѓа со 2 громови на дното, и можете да закачите некои тежини на дното за да не ве однесе ветрот. Привлечете Го Вниманието На Децата : ќе добиете 1 парче банер за забава за дипломирање во градинка со симпатичен изглед што брзо ќе го привлече вниманието на децата и ќе создаде забавна и пријатна атмосфера за вашата забава за дипломирање во градинка. Материјал Отпорен на временски услови : овој банер на вратата за дипломирање е изработен од квалитетна полиестерска ткаенина, која е силна и отпорна на абење и нема лесно да се искине; Отпорност На Временски Услови и отпорност на вода, може да издржи одреден степен на дожд и снежно време, можете да го користите повеќе пати. Доволно голема Големина : големината на банерите за дипломирање е 71 х 12 инчи/ 180 х 30 см, што е доволно големо за украсување на влезната сала во градинката, тремот, дворот, училницата, дрвјата и канцеларијата. Прекрасен Дизајн : залихите за забави за дипломирање се шарени и слатки во дизајнот, со капи за дипломирање, светки, сертификати за дипломирање и букви отпечатени на нив, а моделите се живи и способни да изразат желби за дипломираните студенти.

Параметри на производот

Слична стока