.

.

Хуангксинг-Острилка За Ножеви, Рачен Острилка За Ножеви Во 4 Фази Со Основа Против Лизгање Од Пена, Помага Во Поправка И лакирање На Сечилата, 4 Во1 Professionalономски Про?

Хуангксинг-Острилка За Ножеви, Рачен Острилка За Ножеви Во 4 Фази Со Основа Против Лизгање Од Пена, Помага Во Поправка И лакирање

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

4 Фази : 4 во 1 рачен острилка-погоден за различни големини на ножеви и кујнски ножици Овој мултифункционален острилка може да ги задоволи сите ваши потреби, а има и слот за чување ножици! Жлебот 1 : ножици мелење. Жлеб 2 : слично на мелење со тап метален нож. Жлеб 3 : за фино мелење на работ на сечилото. Жлеб 4 : Полиран сечилото. Нелизгачка Основа : 2 основи за пена со висока густина, подобрена основа од нерѓосувачки челик што не се лизга и рачка за да ја направат постабилна и контролирана и може да направат да се чувствувате побезбедно и полесно кога го контролирате острилката. Како Да Мелете : Грубо мелење : ставете го сечилото на пилата вертикално во теглата за мелење дијаманти и нежно турнете го назад околу 5 пати; Фино мелење : ставете го сечилото вертикално во резервоарот за волфрам челик и турнете го малку назад околу 3 пати; Полирање : ставете го сечилото вертикално во керамичкиот сад и турнете го малку назад околу 3 пати. Ве молиме имајте предвид дека не притискајте и повлекувајте постојано за време на процесот на острење. Погоден За Повеќето Ножеви : изостри го кујнскиот нож, овошен нож, ножици, досаден нож или нов нож по желба. Услуга по Продажбата : Ако имате какви било прашања или не сте задоволни со овој производ, можете да не контактирате преку е-пошта, ние ќе го решиме вашиот проблем во рок од 24 часа. Ви посакувам среќен шопинг!!!. Карактеристично : * Стилски и безбеден дизајн, лесен за чистење и складирање.* Гумените стапала што не се лизгаат обезбедуваат стабилност при острење* 3 фази на острење (Фино, Керамичко и Грубо) за да се обезбеди совршен ефект на острење* Широк спектар на употреба.

Параметри на производот

Material:
ABS and stainless steel
Size:
19 * 55 * 9.5cm
Color:
Black, Red
Use range:
fruit knife, kitchen knife, cutting blade knife, scissors
Wheel Material:
Diamond, tungsten steel and ceramic
Package includes:
1 * Knife Sharpener:
How to use a three-stage sharpener to sharpen a kitchen knife?:
The first step:
Ceramic stage (preparation work) - used to repair damaged blades and straighten the blades before sharpening.
The 2nd step:
coarse stage (sharpening)
Step 3:
tuning stage (tuning)
Слична стока