.

.

Сенка за изолација на ламбата за ламба за ламба за емошајога, спречува скала што се искачува за загревање на миленичиња за греење на миленичиња, сенка на корозија о?

Сенка за изолација на ламбата за ламба за ламба за емошајога, спречува скала што се искачува за загревање на миленичиња за греење

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Премиум материјал : Искачување на сенката за греење на миленичиња за греење е изработена од премиум железо, силна и издржлива, отпорна на корозија, долг живот Безбедно и сигурна : Сенката за греење на ламбата спречува изгореници од миленичиња, како и спречување на кршење на светилки, електрична енергија, стареење, експлозии, итн. Широко користена : Сенка за греење на миленичиња за миленичиња погодна за гуштери, пајаци, желки, кокошки и плаша пилиња, еже, чаршии, хемстерс итн. Со кука : сенка на ламбата за греење на влекачи со кука на дното, можете да ја инсталирате сијалицата насекаде, лесна за употреба. Лесен за употреба : Искачувањето на сенката за греење на миленичиња за греење е лесна за ракување, инсталирајте ја UVB ламбата, приклучете го и вклучете го прекинувачот за употреба. Премиум материјал : Искачување на сенката за греење на миленичиња за греење е изработена од премиум железо, силна и издржлива, отпорна на корозија, долг живот. Безбедно и сигурна : Сенката за греење на ламбата спречува изгореници од миленичиња, како и спречување на кршење на светилки, електрична енергија, стареење, експлозии, итн. Широко користена : Сенка за греење на миленичиња за миленичиња погодна за гуштери, пајаци, желки, кокошки и плаша пилиња, еже, чаршии, хемстерс итн. Со кука : сенка на ламбата за греење на влекачи со кука на дното, можете да ја инсталирате сијалицата насекаде, лесна за употреба. Лесен за употреба : Искачувањето на сенката за греење на миленичиња за греење е лесна за ракување, инсталирајте ја UVB ламбата, приклучете го и вклучете го прекинувачот за употреба. Премиум материјал : Искачување на сенката за греење на миленичиња за греење е изработена од премија железо, силно и издржливо, отпорен на корозија, долг живот. Безбедно и сигурна : Сенката за греење на ламбата спречува изгореници од миленичиња, како и спречување на кршење на светилки, електрична енергија, стареење, експлозии, итн .

Параметри на производот

Item Type:
Reptile Heat Lamp Shade
Material:
Iron
Size:
Approx. 11x7x7cm/4.3x2.8x2.8in
Anti Bite Tube:
Approx. 14.5cm/5.7in
Power Cable:
Approx. 1.8m/5.9ft
Weight:
Approx. 300g/10.6oz
Color:
Black
Applicable Light Port:
E27 (Shipped Without Bulb)
Description:
Plug in the Switch That is Used, Safe and Anti Hot
Use:
Pet Heating Lampshade, to Prevent Pet Burns
Power Available:
25W, 50W, 75W, 100W, 150W, 200W, 250W
Package List:
1 x Reptile Heat Lamp Shade   :
Note:
1. Please allow for some errors in manual measurements.:
2. Shipped without bulbs.:
Слична стока