.

.

ДРЖАЧ За Чепстик ЗА ДОИТОЛ Бамбус Држач За Кујнски Прибор За Работна Површина, Организатор За Складирање Кујнски Прибор За Дрвен Прибор, Организатор За Прибор За Г?

ДРЖАЧ За Чепстик ЗА ДОИТОЛ Бамбус Држач За Кујнски Прибор За Работна Површина, Организатор За Складирање Кујнски Прибор За Дрвен

DEN 154.40

Пристапност
Залиха

бамбус Премиум Материјал : врвни премиум стапчиња за јадење бамбус барел за складирање, чувајте го стапчето за јадење чисто и суво. Гроздобер Дизајн : ретро природен сад за складирање, ја прави вашата домашна кујна едноставна, но елеганција. Практично : убав држач за кујнски прибор, ја прави вашата домашна кујна чиста и уредна. Широко Се Користи : Одлично За чување на вашите шпатули, лажички, лажици, клешти, размахване и многу повеќе. Повеќенаменски : неговиот мултифункционален дизајн и целиот ваш прибор за јадење, вклучувајќи стапчиња за јадење, лажици, вилушки, може да се чуваат заедно. Карактеристики - Премиум Материјал : врвни премиум стапчиња за јадење бамбус барел за складирање, чувајте го стапчето за јадење чисто и суво-Гроздобер Дизајн : Ретро природен контејнер за складирање, ја прави вашата домашна кујна едноставна, но Елеганција - Практична : убав држач за кујнски прибор, ја прави вашата домашна кујна чиста и уредна - Широко Користена : Одлична За складирање на вашите шпатули, лажички, лажици, клешти, размахване и многу повеќе - Повеќенаменски : Тоа е Мултифункционално дизајн, И Целиот ваш прибор за Јадење, вклучувајќи стапчиња за јадење, лажици, вилушки, може да се чуваат заедно спецификација : - материјал : Бамбус - Големина : 8 х 8 х 20 цпакет, вклучувајќи 1 х држач за Стапчиња за Јадење од Бамбус.

Параметри на производот

- Material:
Bamboo
- Size:
8 x 8 x 20 cm
Package Including:
1 x Bamboo Chopsticks Holder:
Слична стока