.

.

Рачни Дупчалки За Рачни Дупчалки За Калапи За Лиење Смола, Рачни Дупчалки Поставете Комплет За Дупчалки Со Висок Јаглероден Челик За Епоксиден Занаетчиски Накит М?

Рачни Дупчалки За Рачни Дупчалки За Калапи За Лиење Смола, Рачни Дупчалки Поставете Комплет За Дупчалки Со Висок Јаглероден Челик За Епоксиден

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

РАЧНА ВЕЖБА ЗА ИГЛА : Се Користи за дупчење мали дупки на дрво, пластична смола, полимерна глина, смола, пластика, монистра, бисери или други не премногу тврди површини за да помогне во правењето ѓердани, обетки, нараквици, приврзоци, прстени за клучеви, модели, скулптури, кукли итн Направете ја работата многу помала и полесна.Забелешка : не се применува за железо, челик, камен и други тврди материјали. ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : Овие 2 вида рачни вежби со пински менгеме се направени од алуминиумска легура, не се лесни за кршење, усвојувајќи 3 канџи чак и опсег од 0,8 - 3 мм прилагодлива стегалка, нивната опашка може да се ротира, лесна за употреба. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : Помогнете во правење самостојни проекти, како што се ѓердани, обетки, накит, нараквици, приврзоци, приврзоци за клучеви, модели итн. 10 ВИДОВИ ДУПЧАЛКИ : 10 парчиња дупчалки се достапни за употреба, со различна големина, ги задоволуваат вашите различни потреби, треба да се користат со рачна вежба. ПРАКТИЧНИ и ПРЕНОСЛИВИ : со карактеристики на мала големина и мала тежина, лесно може да се стави во торбата за алат и да се носи со вас. Усвојува одличен материјал од висок јаглероден челик, безбеден и еколошки, против ' рѓа, цврст и издржлив за употреба. Погоден за обработка на помалку тврди материјали како смола, дрво, пластика, глина, монистра, бисери итн. Помогнете во правење самостојни проекти, како што се ѓердани, обетки, накит, нараквици, приврзоци, приврзоци за клучеви, модели итн.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hand Drill Bit
Material:
High Carbon Steel
Purpose:
DIY drilling tool, which can drill holes in the finished DIY epoxy work
Product Size:
Approx.
0.8mm / 0.03in:
1mm / 0.04in:
1.2mm / 0.05in:
1.5mm / 0.06in:
1.8mm / 0.07in:
2mm / 0.08in:
2.2mm / 0.09in:
2.5mm / 0.1in:
2.8mm / 0.11in:
3mm / 0.12in:
Package List:
10 x Drill Bit:
Note:
This product is only a drill bit, it needs to be used with a drill shank. :
Слична стока