.

.

MITYVAC MV6412A Atf ПНЕВМАТСКИ Систем За Полнење; Управуван Со Воздух, Услуги Запечатени Автоматски Менувачи со До 2,5 Литри Течност; Вклучува Врски Со Додатоци Во Стилот На ?

MITYVAC MV6412A Atf ПНЕВМАТСКИ Систем За Полнење; Управуван Со Воздух, Услуги Запечатени Автоматски Менувачи со До 2,5 Литри

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

ЛЕСНО РАКУВАЊЕ : Течноста за Пренос се издава под притисок со притисок на резервоарот со вградената рачна пумпа за непречен континуиран проток ВЕНТИЛОТ ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ и контрола на протокот се погодно лоцирани во близина на излезот на течноста. ДОДАТОЦИ : Вклучува десет (10) адаптери за поврзување со популарни странски и домашни преноси. МАНОМЕТАР : Интегрираниот манометар укажува на притисок за издавање течност. НЕ СЕ ПОТРЕБНИ АЛАТКИ : MV6412 A користи приклучоци за додатоци во стилот на притискање за поврзување и брзо менување. ЦВРСТА КОНСТРУКЦИЈА : компонентите На Внатрешната пумпа се запечатени од изложеност на течности. Овој СИСТЕМ ЗА полнење АТФ вклучува прилагодено обликувано куќиште за складирање за лесно и безбедно складирање на адаптери. АТФ Систем За Полнење.

Параметри на производот

Слична стока