.

.

Алатки за напојување со метални секачи, алатки за пескарење Мали кружни пила за шкурка за шкурка, флексибилно удобно практично мулти-намена издржлива за алатки.

Алатки за напојување со метални секачи, алатки за пескарење Мали кружни пила за шкурка за шкурка, флексибилно удобно практично мулти-намена

DEN 121.44

Пристапност
Залиха

Комплетни алатки и има најразлични дискови за да ги задоволи вашите различни потреби за сечење, мелење и кастрење Двојно сечење на мрежа (тркало за сечење на смола) е погодно за сечење метали, вклучувајќи зацврстен челик, железо и алуминиум. Цврстата сечило на цврста пила во комплетот е погодно за сечење дрво, пластика, бакар, ламинат и алуминиум. Со одлична изработка, погодна за повеќето електрични меленици за калапи или алатки и алатки за воздух. Парчињата Емери се погодни за сечење скапоцени камења, стакло, гитари, порцелан, плочки, зацементирани карбид, карпа, алуминиум и бакар. Комплетни алатки и има најразлични дискови за да ги задоволи вашите различни потреби за сечење, мелење и кастрење. Двојно сечење на мрежа (тркало за сечење на смола) е погодно за сечење метали, вклучувајќи зацврстен челик, железо и алуминиум. Цврстата сечило на цврста пила во комплетот е погодно за сечење дрво, пластика, бакар, ламинат и алуминиум. Со одлична изработка, погодна за повеќето електрични меленици за калапи или алатки и алатки за воздух. Парчињата Емери се погодни за сечење скапоцени камења, стакло, гитари, порцелан, плочки, зацементирани карбид, карпа, алуминиум и бакар. Комплетни алатки и има најразлични дискови за да ги задоволи вашите различни потреби за сечење, мелење и кастрење. Парчињата Емери се погодни за сечење скапоцени камења, стакло, гитари, порцелан, плочки, зацементирани карбид, карпа, алуминиум и бакар.

Параметри на производот

Item Type:
Electric Sander Accessories
Accessories Size:
 
High Speed Steel Small Saw Blade Diameter:
Approx. 22mm / 0.9in
25mm / 1in:
32mm / 1.3in:
35mm / 1.4in:
44mm / 1.7in:
50mm / 2in:
8-Hole Saw Blade:
Approx. 22.3mm / 0.9in
Black Mesh Diameter:
Approx. 32mm / 1.3in
Size:
Approx. 3mm / 0.1in
36mm / 1.4in:
3.175mm / 0.1in:
37mm / 1.5in:
6mm / 0.2in:
50mm / 2in:
49.5mm / 1.9in :
Package List:
10 x Black Mesh Piece:
10 x 8-Hole Saw Blade:
6 x High Speed Steel Saw Blade:
45 x Sandpaper Ring:
30 x Grinding Needle:
6 x Grinding Head:
6 x Grinding Wheel:
6 x Connecting Rod:
2 x Chuck:
Слична стока