.

.

Ликиу 24 пакувања челични волна чистачи од не'рѓосувачки челик, сунѓери од не'рѓосувачки челик за чистење прибор за јадење, прибор за готвење, прибор за печење , мет?

Ликиу 24 пакувања челични волна чистачи од не'рѓосувачки челик, сунѓери од не'рѓосувачки челик за чистење прибор за јадење, прибор за готвење,

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

【High Quality Material】 : Our stainless steel scrubbing pads are made of durable stainless steel material that won't rust, whether it's an open surface or a tight area,the metal scrubbing pads quickly peel away hard-to-remove dirt and return your Нешто на неговиот оригинален чист изглед без да ги гребете садовите 【Уникатен дизајн】 : Овие чистачи од не'рѓосувачки челик имаат мек и флексибилен внатрешен спирален дизајн кој не ги повредува вашите раце, не се олабавува лесно и може да се користи постојано. 【Големина на пакетот】 : Пакетот вклучува 24 пакувања сунѓери, секоја со дијаметар од 2,77 инчи и со тежина од околу 0,83 унци, силните чистачи се индивидуално спакувани, така што нема да има затегнувања помеѓу влошките за чистење. 【Широк спектар на употреба】 : Овие чистачи од не'рѓосувачки челик се одлични за чистење кујни, бањи и активности на отворено. Тие можат да исчистат нечистени садови, тави, печки, скари, плочки, мијалници и многу повеќе. 【Обезбедување на квалитет】 : Ние го третираме производот со внимание и се надеваме дека ќе ви донесеме најефикасна помош, доколку имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте не веднаш, ние сме среќни што ви служиме. Најдобрите кујнски чистачи, совршени за садови, тави, мијалници, печки и плочки, бришачот од не'рѓосувачки челик е вашата десна рака кога се соочувате со тешки работи за чистење, како што се нечистотија и 'рѓа и маснотии на дното на садови и тави; метална жица со голема густина Ткаењето, компактната големина, може да биде добро за чистење на голема површина, исто така лесно може да ги отстрани аглите со маснотии и тврдоглава нечистотија.

Параметри на производот

Слична стока