.

.

Кесјо Свадба Декор 4 парчиња Птица Кафез Бонбони Кутија Метална Жица Подарок Третира Кутија Гроздобер Железо Ѕвонче Форма Свадба Корист Контејнер Декоративни Мал?

Кесјо Свадба Декор 4 парчиња Птица Кафез Бонбони Кутија Метална Жица Подарок Третира Кутија Гроздобер Железо Ѕвонче Форма Свадба Корист

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Железо КУТИИ ЗА РОДЕНДЕНСКИ ЗАБАВИ : Одлични за кутии за свадбени услуги или мали кутии за бонбони. Ќе создаде убава атмосфера за вашата свадба или чај. ПАРТИЈАТА ФАВОРИЗИРА КУТИИ : железниот материјал ја гарантира неговата издржливост, нема лесно да се деформира или, така што може да се користи долго време. КУТИЈА ЗА ПОДАРОЦИ ЗА СВАДБА : може да биде совршен украс за вашата забава само роденден, свадба, туш за бебиња, невестински туш и повеќе прилики. МЕТАЛНА КУТИЈА ЗА БОНБОНИ : со едноставен елегантен дизајн, овие кутии за фаворизирање дополнуваат широк спектар на свадбени приеми и украси за забави. КОНТЕЈНЕР ЗА БОНБОНИ : Убава боја и мала тежина, лесен за носење на сите места што ги сакате, што ви носи поголема удобност. КУТИИ ЗА РОДЕНДЕНСКИ ЗАБАВИ : Одлични за кутии за свадбени услуги или мали кутии за бонбони. Ќе создаде убава атмосфера за вашата свадба или чај. ПАРТИЈАТА ФАВОРИЗИРА КУТИИ : железниот материјал ја гарантира неговата издржливост, нема лесно да се деформира или, така што може да се користи долго време. КУТИЈА ЗА ПОДАРОЦИ ЗА СВАДБА : може да биде совршен украс за вашата забава само роденден, свадба, туш за бебиња, невестински туш и повеќе прилики.

Параметри на производот

Слична стока