.

.

НАЛЕПНИЦИ ЗА Етикета ЗА Оставата, Чајната Кујна ПЕТСОЛА Етикета За Пакување Етикета За Запечатување Еднократно Налепници За Табла Издржливи Налепници За Храна От?

НАЛЕПНИЦИ ЗА Етикета ЗА Оставата, Чајната Кујна ПЕТСОЛА Етикета За Пакување Етикета За Запечатување Еднократно Налепници За Табла Издржливи

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Нашите етикети за складирање храна се златно јасна позадина што ви овозможува лесно да ги идентификувате и организирате состојките Самолепливите етикети на организацијата на оставата, чајната кујна се претходно отпечатени на проѕирен винил отпорен на вода, кој лесно може да се отстрани доколку е потребно. Користете ги нашите етикети за контејнери за оставата, чајната кујна, стаклени канистри и тегли за да создадете организирана, функционална и визуелно привлечна кујна. Организација на оставата, Чајната кујна И Етикети За Складирање. Одлично За Организација На Кујната и Додатоци за Складирање. Опис : - Организација На Оставата, Чајната Кујна И Етикети За Складирање-Користете ги нашите етикети за контејнери за оставата, чајната кујна, стаклени канистри и тегли за да создадете организирана, функционална и визуелно привлечна кујна. - Самолепливите етикети на организацијата на оставата, чајната кујна се претходно отпечатени на проѕирен винил отпорен на вода, кој лесно може да се отстрани доколку е потребно - нашите етикети за складирање храна се златно јасна позадина што ви овозможува лесно да ги идентификувате и организирате состојките.

Параметри на производот

- Material:
Paper
Size Chart:
3cmx1.5cm/1.18inchx0.59inch:
6.3cmx2.1cm/2.48inchx0.83inch:
Package Includes:
96Pcsx2 or 36Pcsx2 Pantry Labels:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
Слична стока