.

.

Кабилок 3 парчиња 6 Кутија За Складирање Козметика Јасна Кутија За Организатор Далечински Управувач Организатор 6 Мрежи Организатор Дневна Употреба Држач За Мобил?

Кабилок 3 парчиња 6 Кутија За Складирање Козметика Јасна Кутија За Организатор Далечински Управувач Организатор 6 Мрежи Организатор Дневна

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Акрилик КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ КОЗМЕТИКА Мазен површински раб, не е лесно да ги изгребате рацете. ЈАСНА КУТИЈА ЗА ОРГАНИЗАТОР Акрилен материјал, еколошки и , цврст и издржлив. ОРГАНИЗАТОР НА ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ и , може да се стави на гардероба, дневна соба и канцеларија. 6 МРЕЖИ ОРГАНИЗАТОР чувајте ГО ДАЛЕЧИНСКИОТ управувач на ТЕЛЕВИЗОРОТ, далечинскиот управувач на климатизерот, мобилниот телефон и другите уреди заедно. ДРЖАЧ за ТЕЛЕФОН Забелешка : далечинските управувачи и телефони не се вклучени, тие само пукаат реквизити. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ КОЗМЕТИКА Мазен површински раб, не е лесно да ги изгребате рацете. ЈАСНА КУТИЈА ЗА ОРГАНИЗАТОР Акрилен материјал, еколошки и , цврст и издржлив. ОРГАНИЗАТОР НА ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ и , може да се стави на гардероба, дневна соба и канцеларија. 6 МРЕЖИ ОРГАНИЗАТОР чувајте ГО ДАЛЕЧИНСКИОТ управувач на ТЕЛЕВИЗОРОТ, далечинскиот управувач на климатизерот, мобилниот телефон и другите уреди заедно. ДРЖАЧ за ТЕЛЕФОН Забелешка : далечинските управувачи и телефони не се вклучени, тие само пукаат реквизити. Пакетот Вклучува 3 х Карактеристики На Организаторот На Далечинскиот Управувач-Акрилен материјал , еколошки и, цврста и издржлива кутија за складирање акрилик. - Забелешка : далечинските управувачи и телефони не се вклучени, тие само снимаат реквизити држач за телефон. - и, може да се стави на гардероба, дневна соба и канцеларија далечински управувач организатор.

Параметри на производот

Слична стока