.

.

ЕЗИКОК Компатибилен Со Куќиштето AirPods Pro Не Ме Допирај Црно Ладно Покритие Со Приврзок За Клучеви Големи Очи Симпатични Цртани Случаи Отпорни На Удари Додатоци Маз?

ЕЗИКОК Компатибилен Со Куќиштето AirPods Pro Не Ме Допирај Црно Ладно Покритие Со Приврзок За Клучеви Големи Очи Симпатични Цртани

DEN 207.84

Пристапност
Залиха

Известување! Белите зборови "НЕ МЕ ДОПИРАЈ" на капакот се намерно дизајнирани" кородиран, постар " ретро ефект, а не пилинг на боја НАЈНОВИОТ СИМПАТИЧЕН ДИЗАЈН ЗА AIRPODS PRO : Стилски, Смешен, Кул и Каваи. Навистина Заштитно Куќиште Отпорно На Удари И Отпорно На Капки. Тоа Ќе Биде Најдобриот Подарок За Девојчиња, Момчиња, Парови, Деца, Тинејџери И Дами. ПРЕМИУМ СИЛИКОНСКИ МАТЕРИЈАЛ : Свилената Завршница Со Мек Допир на Силиконската Надворешност Се Чувствува Одлично во Вашата Рака. Отпорен На Прашина, Отпорен На Гребење И Отпорен На Удари. Оваа Галантерија За Безжично Полнење Обезбедува Одлична Целосна Заштита За Apple Airpods Pro. ТОЧНО СОВПАЃАЊЕ : Прецизни Исечоци за Лесен Пристап до Портата за Полнење. Куќиштето Airpods Pro е Инсталирано На Куќиштето За Полнење Airpods Pro Користејќи Технологија За Адсорпција. Мекиот Силикон Внатре Нема Да Ја Изгребе Кутијата За Полнење На Airpods Pro. И Можете Да Го Одржувате Постојано, Дури И Кога Се Полните Безжично. КОМПАТИБИЛНИ МОДЕЛИ : Овој Случај На Airpods Pro Компатибилен Со Apple Airpods Pro(Случај За Полнење Објавен Во 2019 година) [Предна Led Видлива] Тоа Е Ставено Преку Илјадници Часови Тестирање Во Текот на Целиот Процес на Дизајнирање и Производство. Значи, не Само Што Изгледа Одлично, Туку Е Изграден За Да Ги Заштити Вашите Airpods Pro од Гребнатини и Капки. НАШАТА ГАРАНЦИЈА : Обезбедување Квалитет, Ефикасна Услуга. БРЗА ИСПОРАКА! Сите Испратени ОД ФБА. Ние Се Грижиме За Сите Прашања Поврзани Со Квалитетот Со Замена Или Целосна Наплата. Известување! Белите зборови "НЕ МЕ ДОПИРАЈ" на капакот се намерно дизајнирани" кородиран, постар " ретро ефект, а не пилинг на боја. НАЈНОВИОТ СИМПАТИЧЕН ДИЗАЈН ЗА AIRPODS PRO : Стилски, Смешен, Кул и Каваи. Навистина Заштитно Куќиште Отпорно На Удари И Отпорно На Капки. Тоа Ќе Биде Најдобриот Подарок За Девојчиња, Момчиња, Парови, Деца, Тинејџери И Дами. ПРЕМИУМ СИЛИКОНСКИ МАТЕРИЈАЛ : Свилената Завршница Со Мек Допир на Силиконската Надворешност Се Чувствува Одлично во Вашата Рака. Отпорен На Прашина, Отпорен На Гребење И Отпорен На Удари. Оваа Галантерија За Безжично Полнење Обезбедува Одлична Целосна Заштита За Apple Airpods Pro. ТОЧНО СОВПАЃАЊЕ : Прецизни Исечоци за Лесен Пристап до Портата за Полнење.

Параметри на производот

Слична стока