.

.

Боледдичен Држач За Клучеви За Ѕид, Држач За Клучеви И Пошта За Организатор На Ѕидна Пошта Монтирање На Ѕид,Држач За Клучеви За Ѕидни Декоративни Држачи За Клучеви ?

Боледдичен Држач За Клучеви За Ѕид, Држач За Клучеви И Пошта За Организатор На Ѕидна Пошта Монтирање На Ѕид,Држач За Клучеви За Ѕидни Декоративни

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Висококвалитетно Борово Дрво : процес На Висока карбонизација,Не грижете се за деформација, издржлив и еколошки носителот на клучот на ѕидот Разноврсна Функција : држач за клучеви и паричник за ѕид,држач за клучеви на ѕид,држач за ѕид за организатор на пошта,држач за клучеви и пошта за ѕид. Лесна Инсталација : монтажа На Ѕид со вклучени завртки и сидра. Може да се монтира на кој било ѕид, држач за ѕидни клучеви со полица. Уникатен Дизајн : 3метална кука висат предмети потребни за излегување,држач за клучеви за декоративен ѕид.држач за клучеви со даска за суво бришење за ѕид. Целосната големина е широка 14,37 инчи х 9,84 инчи висока х 3,54 инчи длабока. Чување на вашите писма и следење на вашите клучеви со оваа пошта и клучни ѕид планината организатор.Совршен за ходник, влез, кујна, спална соба, канцеларија итн. Чувајте го вашиот дом организиран!. Најголемата карактеристика на оваа решетка за клучеви за пошта монтирана на ѕид е распределбата на функционалните области. Големиот оддел во средината е организаторот на пошта, кој се справува со дневни писма и сметки.

Параметри на производот

Слична стока