.

.

Каналски Играчки Ново Така, НАПРАВЕТЕ САМ Тикток Instagram Youtube Разнобојно Светло За Прстен Со Зелен Екран и Статив За Монтирање На Телефонот. Студио Креатор 2 Инфлуенсе

Каналски Играчки Ново Така, НАПРАВЕТЕ САМ Тикток Instagram Youtube Разнобојно Светло За Прстен Со Зелен Екран и Статив За Монтирање На Телефонот.

DEN 447.84

Пристапност
Залиха

Создадете Неверојатни Видеа Како Вашите Омилени Инфлуенсери Со Комплетот За Создавачи На Видео Студио 2 Led Разнобојно Светло За Прстен, Прилагодлив Статив И Зелен Екран За Да Создадете 100% Оригинална Содржина Што Ќе Биде Достојна За Fyp. Снимајте Без Раце Од Кој Било Пов И Осигурајте Се Дека Можете Лесно Да Учествувате Во Трендовите И Предизвиците. Изберете Помеѓу Три Режими На Лер Бело Светло Плус Уште 8 Режими На Боја На Лер За Да Ви Помогнат Да Добиете Професионално Осветлување Дома. Вклучениот Статив На Студиото_креатор е целосно прилагодлив за да одговара на вашите потреби! Држачот на телефонот може да ротира 360 степени и вклучува флексибилен врат за позиционирање на телефонот и снимање на вашите најдобри агли! Прилагодете ја висината на стативот и ротирајте го прстенестото светло за 360 степени за да добиете висококвалитетно осветлување токму таму каде што ви треба.

Параметри на производот

Слична стока